Duidelijk overzicht van hun artikelen, snelle keuzes en snel geleverd.
Al enkele jaren klant en nog nooit problemen gehad altijd goede en snelle service!
Goede service en snelle levering.
Ik heb een tablet besteld en deze kwam heel snel aan met een goede verpakking en de kwaliteit is ook goed.
Spedizione veloce, imballo perfetto
Alles prima in orde!!!
snel en goede service
Goede producten, goede prijs en snelle levering. Ik koop hier altijd een aantal producten vast.
Siehe vorheriges Feld
Fijne winkelervaring, heel snelle levering, goede opvolging. Zeer tevreden klant.
Ik woon in het buitenland en bestellingen elders liepen niet volgens plan. Ik hoopte dat iemand uit Nederland de bestelling mee kon nemen .. Ik heb contact gezocht met gezondheid aan huis en ben met veel aandacht en meedenken zeer goed geholpen. De bestelling werd uiteindelijk verstuur en was in een paar dagen bij mij. Ik was hen zo dankbaar dat ik direct de telefoon heb gepakt om persoonlijk te bedanken.
Ik bestel hier al jaren naar grote tevredenheid! Snel geregeld Keurig verpakt Snel bezorgd
Op tijd en in orde
Snelle afhandeling en correct
Snelle levering en veel producten op voorraad, mooie prijzen
Was snel en netjes geleverd. Ben er heel blij mee met wat ik had besteld. Werkt super.
Altijd stipte levering en aanwezigheid van de beste orthomoleculaire producten
Snelle website, en gemakkelijk te bestellen. Het pakketje was even zoek, maar contact was erg goed en netjes.
Goed service
Abwarten was passiert habe diese gemeldet????
Lieber Herr Hendriksen, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Unser Kundenservice wird Sie bezüglich des Status Ihres Pakets kontaktieren. Mit freundlichen Grüßen, Team Gezondheid aan huis
Ik verwachtte mijn bestelling na twee werkdagen, maar het was er een dag eerder. Lekker snel.
Fijn dat de producten die ik bestelde snel geleverd werden.
Ik ben een tevreden klant
Bestellung, Lieferung und Lieferzeiten sind im Tiptop!! Ich bestelle schon seit langem und war immer zufrieden.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD