Alles van bestelling tot levering was helemaal in orde
Auf Empfehlung bei Ihnen bestellt, ich werde es wieder machen. Angenehme Abwicklung, schnelle Lieferung. Vielen Dank dem gesamten Team
Top producten, prijs en service
Snel en correct. Jammer dat de bezorger niet de moeite nam om mijn pakketje bij mij thuis te bezorgen maar het bij Albert Hein heeft gedumpt. Waar ik het vandaan moest halen. Terwijl ik om het pakketje apart thuis was gebleven, maar dat was dus voor niks. HEEL JAMMER. groet klaas Ruuls.
Elke keer als ik iets bestel wordt het snel bezorgd. Tevens een heel uitgebreid assortiment aan supplementen. Ik bestel hier graag als ik van de mesoloog vandaan kom.
De producten worden snel en integer verwerkt en afgeleverd.
Snell levering en de bestelde producten
Bestelling was snel binnen keurig verpakt en goed op de hoogte gehouden qua levering Tevreden klant!
Goede ervaringen met U firma!!!!
Wie immer wurde sehr schnell geliefert
Gezondheid aan huis levert haar producten snel en zijn van goede kwaliteit
Ich bestelle schon seit einiger Zeit regelmäßig und bin sehr zufrieden.
Bestellt, versandt und schnell bei mir als Kunden. Perfekter Service. Bestens zu empfehlen!
Geen irritaties bij levering
Goede producten
whatever has been ordered before, you just look it up and with just 2 clicks it is right in the basket.
wie immer zufrieden. Toller Service
Na het gebruik van de zalf gedurende 2 weken merk ik geen verbetering van mijn psoriasis. Misschien dat het op termijn nog wat verbetering geeft maar dat moeten we dan maar afwachten.
Ruim assortiment en snel geleverd.
Der Versand erfolgte schnell und die Ware kam (obwohl aus NL kommend) schnell bei uns an. Obwohl bei der Startseite PayPal als Bezahlmöglichkeit angegeben ist, tauchte es beim Bezahlvorgang nicht auf. Das fand ich recht ärgerlich und setzte einen gehörigen Vertrauensvorschuss von mir voraus, der zum Glück belohnt wurde. Für die Zukunft wünsche ich mir dringend PayPal als Bezahlmöglichkeit!
Bestel al jaren tot tevredenheid.
Bestelproces is simpel en goed te volgen. De communicatie over het verloop ook. Echter had wat moeite om het afhaaladres te vinden. Daar aangekomen heeft het ff geduurd voordat men de deur opende. Heb meermalen verschillende telefoonnummers gebeld voordat men opendeed. Eenmaal binnen geen probleem.
Schnell, preiswert
Sehr gute Ware und sehr schnell angekommen top.
Heel tevreden van elke bestelling die ik al deed bij gezondheid aan huis. Snelle levering, ruim aanbod aan producten en deze zijn dan ook nog eens van super kwaliteit. Fan van!
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD