Versand ging super schnell, Ware diskret verpackt. Alles super!!! Immer wieder!!!
Mijn moeder heeft een soort psoriasis aan de vingers. 3 dermatologen gedaan, cortisonenzalf, allerlei andere zalven..., niets hielp! Ze is nu een week met de Sorian repair creme bezig, en het voelt al véél beter!!
Smiddags besteld, de volgende dag geleverd! Sneller kan niet. Verpakt in een blanco doosje. Fijn.
Snelle levering Betaalgemak
Goede service en ruim aanbod
Bestelling efficiënt afgehandeld. Een leuk alternatief voor winkels uit de VS.
De bestelling kwam snel en was goed verpakt.
Snel en betrouwbaar!
Heel snelle levering Altijd prima in orde
Ich bin zufrieden.
Voor resultaten is er nog meer tijd nodig.
Heel overzichtelijke website met heel veel keuze. Gemakkelijk te bestellen en snel en correct geleverd.
bij herhaling bestelling, met een paar klikken snel te realiseren
Ik ben erg positief Het bestellen ging gemakkelijk en snel. Zo ook de betaling en bezorging > de volgende dag. Super
SNELLE LEVERING EN EEN ZEER GOEDE PRIJS
Schnell und gut
Ik bestel nu ongeveer 6 jaar artikelen bij gezondheid aan huis en ben daar heel tevreden mee. 's-Avonds besteld, volgende dag in huis. En het assortiment: zo groot. Ik blijf nog lang mijn bestellingen bij uw bedrijf doen.
Jammer dat de voucher maar 1,5 maand geldig is. Ik bestel per half jaar. Dus geen € 2,50 korting!
OXy
Leider warte ich schon seit dem 4.1.23 auf meine Bestellung, die ich bei Ihnen gemacht habe. Ich wäre Ihnen dankbar, wenn Sie mir sagen könnten, wann die Bestellung bei mir ankommt. Mit freundlichen Grüsse, Ursula Mayer Bestellung Nr. 1024129
Sehr geehrte Frau UND. Mayer, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Unser Kundendienst hat in Absprache mit Ihnen Kontakt mit dem Spediteur in Spanien aufgenommen. Sie haben sofort alles für Sie überprüft und zum Glück haben Sie Ihr Paket jetzt in gutem Zustand erhalten. Wir freuen uns, Sie auch in Zukunft wieder bedienen zu dürfen, Mit freundlichen Grüßen, Team Gezondheid aan huis
Bestelling geplaatst en het was snel en netjes verzorgd aan gekomen. Makkelijk dit om te doen en snel.
Warum zu einem anderen wechseln wenn man ohnehin schon sehr zufrieden ist?
Netjes geholpen met informatie
Symbio besteld , correct geleverd de volgende dag. Corotm direct aan de slag !
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD