De producten die ik gekocht had werden keurig verpakt verstuurd in een doos die niet te groot was.
Prima, snelle levering, groot assortiment
Ben al jaren klant maar nog nooit problemen gehad
Op tijd en netjes veroakt ontvangen, tevreden
Ik ben al jaren klant bij dit bedrijf. Product goed, Bedrijf met n goede service, snelle levering, en dat tegen n nette prijs.
Goed en zorgvuldig ingepakt.
Moeilijk om keuze te maken bij zoveel aanbod, snelle levering plus nog een gratis produkt.
Es war meine erste Bestellung und bin sehr zufrieden
ALLES IN ORDE
Breed gamma en interessante prijzen. Steeds tevreden!
Zum Produkt kann ich nicht viel sagen, weil ich es erst 2 Tage einnehme.
De juiste bestelling
Besteld en snel in huis! Super!
Goede ervaringen met dit bedrijf.
goed en vlug
Wij zijn oudere mensen en is het belangrijk:bestelprocedure eenvoudig te houden evenals het overzicht van uw producten
Goed product hier niet gevonden, heeft tot zover klassieke behandeling ttz operatie aan de elleboog vermeden
Alles is gewoon vlekkeloos verlopen!
Over het algemeen vrij vlot, prima shop
Ik bestel al enige tijd via gezondheidaanhuis.nl diverse kwaliteit- en merkproducten, van thee tot supplementen. De levertijd is gemiddeld zo'n 2 werkdagen, dus ik weet wanneer ik mijn producten kan verwachten.
Die Medikamente entsprechen der Beschreibung. Und funktionieren wie der Beschreibung. Für sehr gute Preise.
Prima A-merk produkten, die goedkoper zijn dan elders en ook nog eens keurig geleverd worden.
De bestelling werd de volgende dag al bezorgd
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD