Top product en snelle levering
Voor de eerste keer bestelling geplaatst die snel werd bezorgd. Scherp geprijsd en snelle verwerking van de bestelling!
een van de weinigen firma's die dit konden leveren
een van de weinigen firma's die dit konden leveren
Die Lieferung erfolgt schnell und zuverlässig, die Kommunikation ist unkompliziert. Ich bin sehr zufrieden. Danke.
Die Lieferungen erfolgen schnell, die Kommunikation ist unkompliziert, ich bin sehr zufrieden. Danke
Ich bin sehr zufrieden, die Lieferung erfolgt schnell und die Abwicklung ist unkompliziert. Vielen Dank
mijn benodigde gezondheidsproducten kan ik snel terugvinden, daar ze meestal al tevoorschijn komen bij nieuwe bestelling. Maar ook nieuwe producten zijn snel gevonden
levering conform devoorwaard.
Nooit problemen.
Misschien helpen de capsules maar zowel mijn dochter als ikzelf krijgen de capsules niet weggeslikt. De geur en smaak is vies.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD