Transparantie alom. Met dank
Wiederholt habe ich bei Gezondheidaanhuis.nl bestellt und wurde jedes Mal bestens versorgt. Vielen Dank und immer weiter so!
een buur heeft mijn bestelling teruggestuurd, sindsdien nog niet gekregen.
Gezondheid aan Huis heeft zo ongeveer bijna alles van betekenis wat maar enigszins met gezondheid te maken heeft. Goede service ook. Ik ben tevreden.
Mooi web site gemakkelijk alles vinden. En snelle nette levering
Bestel regelmatig op deze site, altijd correcte behandeling en goede producten. Bestellingen zijn goed verpakt en heel snel bezorgd.
Zeer goede ervaring met Gezondheid aan Huis
Door dit product voel ik mij een stuk beter. Ik kan makkelijker opstaan en ben vrolijker.
betrek al vele jaren tot volle tevredenheid artikelen van dit bedrijf
Vielen Dank für Ihren ausgezeichneten Service!
Vielen Dank für Ihren ausgezeichneten Service!
Al meerdere malen besteld en altijd duidelijk antwoord bij vragen.
Al meerdere malen besteld en altijd duidelijk antwoord bij vragen.
I am satisfied with the service and delivery of the products
I am satisfied with the service and delivery of the products