Einfach Top
Einfach Top
Alles verliep uitstekend naar wens
Alles verliep uitstekend naar wens
Direkte Lieferung und tolles Produkt. Gerne wieder!
Voor de producten die ik bestel betaal ik elders over het algemeen meer. De bezorging is correct, al wordt de bezorging binnen twee werkdagen niet vaak gehaald.
Al vele jaren bij dit bedrijf bestel ik mijn medicijnen tot grote tevredenheid.
Ich kann nur positives berichten. Alles(Lieferung, Kommunikation) funktioniert problemlos.
Ik ben al jaren tevreden klant. De bestellingen worden altijd snel bezorgd, en als er iets is wordt er snel en adequaat gereageerd. Top!
Fijn bedrijf waar ik al jaren tot volle tevredenheid bestel. Goed assortiment, prima prijsstelling. Ook voor dieren.
Bestel geregeld. Ruim assortiment op voorraad. Snelle levering.
Bestel al jarenlang tot volle tevredenheid bij dit bedrijf.
Zeer correct en goede ervaring.
Ze hebben bijna alle supplementen in het assortiment en ze worden snel geleverd. Content mee!
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD