Wir bestellen schon seit Jahren hier, da es eine große Auswahl an Produkten gibt zu wirklich guten Preisen. Der Versand ist auch immer sehr schnell.
Mijn ervaring met dit bedrijf geef ik een 10/10!
De te bestellen producten waren gemakkelijk te vinden op de website, en de bestelling is vlekkeloos verlopen.
Toppie geregeld
Zie bovenstaand. Ik bestel al eenn tijdje steeds hetzelfde product en moet dat ws nog een poosje volhouden, want het herstel verloopt langzamer dan gehoopt en verwacht
Veel goede producten.
Veel goede producten.
Schnelle und gute Lieferung
Schnelle und gute Lieferung
Duidelijke site en vlotte levering
Duidelijke site en vlotte levering
I will soon order again.
Ik bestel regelmatig bij Gezondheid aan huis en ben tevreden over het assortiment, de prijzen en de service.
Quick delivery and great attitude to solving problems. I will soon order again.
Quick delivery and great attitude to solving problems. I will soon order again.
Ben heel te vrede met vluge en correcte levering.
All jaren lang cliënt tot volle tevredenheid
All jaren lang cliënt tot volle tevredenheid