All jaren lang cliënt tot volle tevredenheid
All jaren lang cliënt tot volle tevredenheid
Toller Service, sehr kompetent
altijd snel geleverd, netjes verpakt, vriendelijke klanten service en online ook makkelijk terug te terug te vinden. Zodat ik producten makkelijk opnieuw kan bestellen.
Goed verzorgd,goed contact!
enorme keuze van kwaliteitsproducten vlug bij je thuis
enorme keuze van kwaliteitsproducten vlug bij je thuis
Toller Service, sehr kompetent
sehr gute telfonische Kommunikation mit dem Personal, schnelle Lieferung einfach Klasse.
Alles wat ik nodig had kunnen bestellen.
Ik ben zeer tevreden. Het gaat altijd snel. Ook goed dat jullie de terugbetaling snel organiseren als daar aanleiding voor is.
Prima website.
Ik bestel al jaren bij Gezondheid aan huis. Ruim assortiment, ook voor dieren, en een goede prijs en wordt altijd snel geleverd.
Vanaf de bestelling tot de levering keurig op de hoogte gehouden. En snel geleverd.
Ik ben al jaren tevreden klant. De bestellingen worden altijd snel bezorgd, en als er iets is wordt er snel en adequaat gereageerd. Top!
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD