Ik plaatste mijn bestelling einde van de middag en was heel verrast om de volgende dag (rond de middag) het pakje al te krijgen. Fijn, zo'n supersnelle behandeling van de bestelling.
Ik voerde mijn bestelling op het einde van de middag in en verwachte deze pas twee dagen later te ontvangen. Dit ging echter veel sneller dan verwacht want de volgende (rond de middag) was het pakje er al. Super zo'n snelle service.
ik ben tevreden !!
Fijne site, snel geleverd!
Goede prijsverhouding
geen op- en of aanmerkingen! Tevreden
geen op- en of aanmerkingen! Tevreden
Goed prijs/prestatieverhouding
Goede prijs/prestatie verhouding
Goede prijs/prestatie verhouding
Es lief alles reibungslos. Ich bestelle auf jedenfall wieder.
Es lief alles reibungslos. Ich bestelle auf jedenfall wieder.
Snelle levering en prima spullen.
Ik had Fluimucil 30 tabletten verpakking besteld. Het is een prima produkt en het werd vlot geleverd.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD