Snelle levering, nu afwachten op resultaat
Mijn ervaring met 'Gezondheid aan huis' is al geruime tijd heel goed. Ik ben tevreden over de site, de telefonische bejegening en het assortiment.
Goede klantenservice - snelle reactie
Ich bin sehr zufrieden und freue mich über Ihre Professionalität!
Super snelle service . Door de Weekse dag bestel volgende dag in huis geweldig
Ware bis heute noch nicht angekommen
Sehr geehrter Rieks Willemsen, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Es tut uns sehr leid, dass die Lieferung Ihres Pakets länger gedauert hat als erwartet. Wir freuen uns, dass Ihr Paket nach Kontaktaufnahme mit unserem Lieferservice so schnell wie möglich zugestellt wurde. Wir gehen davon aus, dass dies zukünftig nicht mehr vorkommt und stehen Ihnen gerne wieder zur Verfügung. Mit freundlichen Grüßen, Team Gezondheid aan huis
Bestelling op snelle wijze gedaan. Tevreden over bestelprocedure en levering. Aanbevolen.
Schnelle Lieferung
Vlot
muß lange auf die Ware warten !!
Sehr geehrte Frau Beate Moritz, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Es tut uns sehr leid, dass die Lieferung Ihres Pakets länger gedauert hat, als Sie es gewohnt sind. Wir haben Ihr Paket bereits am Tag nach Ihrer Bestellung an Sie verschickt, aber es gab eine Verzögerung beim Lieferservice. Wir gehen davon aus, dass dies zukünftig nicht mehr vorkommt und stehen Ihnen gerne wieder zur Verfügung. Aufrichtig, Team Gezondheid aan huis
Die Ware kam schnell an Gerne wieder
Hele fijne online winkel met concurrerende prijzen. Snel en goed verpakt bezorgd. Niets dan lof!
Vriendelijk personeel aan de telefoon en behulpzaam, ook gaan de bestellingen vlot alsmede het retourneren.
Wie immer sehr zufrieden,
Goede en snelle levering
Veel producten tegen een redelijke prijs. een betrouwbare leverancier.
Prompte und zuverlässige Lieferung
Levering elke keer vroeger dan verwacht. Ik ken de meeste producten van A.Vogel reeds sinds mijn jonge jaren en heb er enkel goede ervaringen mee.
Alles was prima in orde.
snelle bestelling aan huis, goede opvolging ,alles in orde
Klantvriendelijke website- snelle en correcte levering - goed verpakt - top !
Goed verzorgd en zorgvuldig, tevreden
Bestelling werd supersnel geleverd en een klein probleem werd direct en correct opgelost. Er zullen zeker nog bestellingen volgen
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD