we zijn al jaren klant bij GaH, en eigenlijk verlopen de bestellingen vlot: mooi zo!
Bin sehr zufrieden.
De artikelen die ik heb ontvangen zijn voor mij heel erg goed. De service is geweldig.
Het uiterst ruime aanbod blijft me verbazen. Van berkensuiker over tulsi-thee tot liposomaal hyaluronzuur! Goede zoekfunctie ook, da's wel nodig bij zo'n ruime keuze. Ik blijf fan!
Perfecte afhandeling
Kan absoluut niet verbeterd worden. Door het foutlopen bij PostNL werd mijn bestelling opnieuw geleverd, zodanig dat het pakje dat niet kon geleverd worden door PostNL, gewoon terug ging naar 'Gezondheid aan huis'. Meer dan perfekt. bedankt.
Mit Bezahlen nach Lieferung wäre gut.
Altijd snelle levering na bestelling!!
Alles was in orde !!
De snelheid en bezorging was prima,geen negatieve punten
Sehr zufrieden
Sehr schneller Versand
Hat alles perfekt geklappt
Alles super snel geleverd en goed verpakt.
Gemakkelijk op internetcte vinden en duidelijke info. Mooie lage prijs in vergelijking tot andere aanbieders voor hetzelfde product.
Goede kwaliteiten en snelle service,ik ben zeer tevreden over deze firma
Het is goede product ik ben heel erg tevreden dankje groetjes mevrouw Dilekci.
Snelle service, kwaliteitsvolle supplementen die op andere sites moeilijk of niet te vinden zijn.
Goede producten, juiste service!
Zeer uitgebreid assortiment en snelle service. Aanrader !
Altijd goede producten en snelle levering, fijne klantenservice bij vragen en hulp
Ruime keus en snelle levering
Mijn bestelling werd snel verzonden en de producten waren goed op voorraad
Ik ben super tevreden over synofit . Ik maak reclame en een vriendin van mij heeft nu bij jullie dezelfde besteld. Service ook prima.
Goede service, snelle levering.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD