Reibungslose Bestellung und schnelle Lieferung
Bisher bin ich sehr zufrieden. Hätte nicht erwartet, dass die Lieferung so schnell geht.
Einfache Bestellung über das Internet
Zeer betrokken bij de afhandeling van de bestelling.
Je krijgt precies wat je hebt besteld snel thuisbezorgd. Klinkt vanzelfsprekend, maar in mijn ervaring gebeurt dat ook regelmatig niet. Aanrader dus!
Betrouwbaar bedrijf met een uitgebreid assortiment en snelle levering
Habe zu ersten Mal bestellt. Prompte und korrekte Lieferung . Kann man sehr gut weiter empfehlen.
Snel en netjes geleverd.
Good prices, very fast delivery.
Snel geleverd, producten waren netjes verpakt. Veel merken beschikbaar, dat scheelt verzendkosten.
Uitgebreide website met duidelijke uitleg over de te leveren producten. Makkelijk te bestellen en snelle levering. Limiet voor gratis verzenden mag wat mij betreft lager
Bestellung lief unkompliziert und wurde umgehend versandt. Nach wenigen Tagen die gewünschte Bestellung bekommen. Danke
Altijd goed nooit gezeur dus top!
mir gefällt eure Apotheke und eure sehr gute bezalhungsmetoden, sehr gute Ankommen der Post.
Tel contact gehad en meteen medewerking gekregen oo mijnverzoek. graag tot een volgende keer.
Verschillende malen besteld. Elke keer zeer snel en zeer goed. Teunis
Ik vind de service perfect en snel geleverd het product
Snelle en nette levering. Alles verkrijgbaar wat ik nodig heb.
Dinsdagavond besteld, woensdagmorgen al in huis, geweldig!
goede producten tegen een redelijke prijs. Een snelle levering
Alles prima, werde wieder bestellen.
gut
Sehr gute Ware, habe schon öfter bestellt. Immer alles ok
Altijd goede service
Ich bestelle hier regelmäßig, ist auch ok alles, aber 2 mal ist es mir in der letzten Zeit passiert das mein Paket über 1Woche gebraucht bis es ankam. Gott sei Dank ist es nicht die Regel, deswegen werde ich gerne hier weiterbestellen.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD