Een paar keer besteld bij gezondheidaanhuis.nl en ben niet meer weg te slaan. Hele fijne webshop!
Goede producten en zeer snel geleverd
Levering was in orde en kwam goed op tijd
uitgebreid assortiment en scherpe prijzen
Gutes Angebot mit regelmäßigen Rabattchancen,
alles perfekt, freundlich korrekt pünktlich, es passt alles
alles super
Alles prima! Super schnell
via internet besteld 2uur later in huis kan geen post nl tegenop
Dat is de reden dat ik de laatste tijd minder bestel.
Beste mevrouw Vloet, Hartelijk dank voor uw review. Onze prijzen liggen in sommige gevallen inderdaad hoger dan bij sommige prijsstunters. Wij stunten niet met onze prijzen, wij zijn een webwinkel waar gediplomeerde drogisten en orthomoleculair therapeuten in dienst zijn. Graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst, Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Makkelijke website overzichtelijk in gebruik. Zeer snelle levering
Prettig dat vorige bestellingen goed vindbaar zijn Bestelling wordt altijd tijdig afgeleverd Bestelling wordt altijd snel afgeleverd Goede communicatie over wanneer bestelling wordt geleverd Groot aanbod
Product was al bekend, ben daar tevreden over. Wordt keurig verpakt. Snelle levering waarbij je goed op de hoogte wordt gehouden door jullie.
Goede kwaliteit probiotica producten
Gutes Produkt, zuverlässige Lieferung, Preis - Leistungsverhältnis top
Vlot.
Ik bestel en meestal is het product in voorraad en wordt het de volgende dag of dag erna bezorgd, Dat is prettig.
vlot besteld, vlot geregeld, 2 dagen later in huis, perfect
Sehr schnelle Lieferung, sehr gute und freundliche Kommunikation und ein sehr gutes Angebot. Sehr seriö.! Kann ich nur empfehlen.
goede produkten voor een redelijke prijs
Uitstekende en jarenlang goede ervaringen
De bestelde artikelen zijn meestal snel binnen. Ik krijg een mailtje zodra de bestelling binnen is zodat ik het af kan halen. Dat scheelt mij de verzendkosten.
Ich kann den Shop nur empfehlen, super schnelle Lieferung und super Produkte.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD