Ik had 3 verpakkingen besteld met 3x30 stuks kleine sachets maar er werden 3 kleine flesjes geleverd. Op de factuur bij de bestelling stond ook 3x30 stuks vermeld. Omdat ik deze flesjes vroeger ook heb gebruikt heb ik mij maar geschikt en heb ik deze levering maar geaccepteerd. Ik hoop dat mijn volgende bestelling wel goed wordt geleverd!
Beste heer Dommisse, Hartelijk dank voor uw review. Na contact met onze klantenservice zijn wij er gelukkig achter gekomen wat er mis is gegaan, en hebben wij dit hopelijk naar uw tevredenheid met u opgelost. Graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst, Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
You are fast and affordable. My information is private. I like not having to be embarrassed by going to a Dr or pharmacy. Thanks very much. Aab
Voedingsmiddelen zijn heel efficiënt en werken heel goed
zie boven
Geachte heer Rossum, Hartelijk dank voor uw review. Zoals besproken met onze klantenservice was uw pakket bij ons retour gekomen en heeft u een nieuw adres opgegeven. Wij hopen dat u uw pakket spoedig in goede orde in ontvangst kan nemen. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Onlangs weer een bestelling gedaan en zoals altijd ben ik enorm tevreden over de snelheid waarmee het wordt geleverd. Ook over het product zelf ben ik zeer te spreken. Gezondheid aan huis heeft een groot assortiment waardoor er een goede keuze te maken is.
War meine erste Bestellung, bin voll zufrieden!
Product voldoet aan de verwachtingen
Gut
Snel afgehandeld en thuis bezorgd. Tio
Alles lief wie am Schnürchen. Die Bestellung konnte schnell aufgegeben werden, der Ablauf war schnell und komplikationslos. Gern wieder.
Al vaak besteld. Vlotte levering en groot assortiment
Makkelijk bestellen Gauw bestelmail Goede informatie om waar o wanneer het bestelde is en komt Gaat prima alles hier naar mij in Sverige!
zeer goed
Makkelijk besteld. Snel geleverd. Top verpakt
Tevreden
Medewerkers doen telefonisch hun best je goed te adviseren en zijn vriendelijk
Vertrouwd adres bijn altijd de volgende dag de bestelling in huis.
Perfect as usual
Bestel al heel lang op deze website, kwaliteitsvolle producten en een grote keuze maakt het aangenaam shoppen. Snelle correcte en verzorgde levering steeds weer.
Voldeed helemaal aan mijn verwachtingen. Op tijd. Alles geleverd. Makkelijke website.
mijn ervaring is, personeel is optimaal in goede kennis van zaken, denken met je mee, wat erg belangrijk is, want een goede gezondheid is heel belangrijk voor ons, er wordt goede adviezen gegeven. met goede resultaten als gevolg, en hierbij mijn grootste dank.
Vlot bestelproces en snelle levering.
Alles in Ordnung, leider in Deutschland keine Trackingnummer verfügbar und somit schwerer den Empfang zu planen
De dag na mijn bestelling werden de gevraagde artikelen, goed verpakt, al bezorgd. Ben al jaren zeer tevreden over Gezondheid aan Huis.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD