Ik heb deze winkel het afgelopen jaar gebruikt om gezondheidsspullen te kopen. Ik ben erg blij met hun snelle levering en betrouwbaarheid.
Heel correct.
Snel en overzichtelijk zoeken. Prima en veilig bestellen, goede informatie en vlotte levering.
Na vele bestellingen kan ik niet anders zeggen dan prima webshop. Groot assortiment en keurige en snelle levering.
Ik maak al diverse jaren gebruik van Gezondheidaanhuis. Ruim aanbod, zowel in prijs als producten en altijd snelle levering.
Ruime keuze, snelle verzending. Nog nooit problemen gehad, aanrader.
On my first purchase, everything happened quickly and ok. The second time, things went wrong - problems with the mail and.....so on... Hopefully it's not always like that!
Betrouwbare leverancier
Ik ben al velen jaren klant en altijd tevreden Snelle levering en een heel groot assortiment!
Goede ervaring met bestellen en contact. Als er misverstanden zijn om wat voor reden dan ook word er meteen gereageert. Een zeer tevreden klant.
door de met zorg uitgekozen medicijnen en vitaminen en met goed overleg is mijn gezondheid met sprongen vooruigegaan dank u wel.
Altijd snel verzonden en goede kwaliteit producten
De middelen die ik bestel zijn betrouwbaar e worden snel geleverd
Perfecte bediening
Telefoniste heeft me heel prettig geholpen.
Siehe oben.
wie immer sehr schnelle und perfekte Lieferung. Bisher nur die besten Erfahrungen. Immer wieder gerne.
Goede service, snelle verzending, voordelig.
Zeer goede producten, goede service en snelle levering
Sehr gut kann man nur empfehlen.
Binnen twee dagen perfect in huis!
Producten zoals omschreven. Snelle levering.
Pakket wordt snel en goed bezorgd
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD