Ein selten erhaltbares Produkt so schnell und problemlos zu bekommen: toll! Vielen Dank!
Ruime keuze, snelle levering en klantvriendelijke service.
wat ik bestelde werd professioneel en snel bezorgd
De zoekfunctie op de website geeft veel te veel producten die geen match hebben met de zoekopdracht, wel een snelle en correcte levering.
Schnelle Lieferung, Preis-Leistungsverhältnis ok.
Breed assortiment, goede prijs-kwaliteitverhouding, prima service!
producten zijn snel geleverd en naar wens.
Goede en snelle service!
Groot aanbod en snelle verzending
Super schnelle Lieferung nach Deutschland. Guter Service und preiswert.
The package came in less than 48 hours, 1 day earlier than expected. Amazingly fast!
Tolle Produkte und schnelle und zuverlässige Lieferung!
OK !!
Alles wunderbar und schnell geklappt
Snelle verzending na betaling en ben tevreden over de kwaliteit van de bestelde producten.
Prima op tijd geleverd
Prima service en levering
Het hele proces van bestellen tot ontvangen loopt op rolletjes. Vooral het inpakken wordt met veel zorg gedaan.
Grosse Auswahl an Produkten ,schnelle und unkomplizierte Abwicklung. Mit meiner Ware bin ich sehr zufrieden.
Prettig
Jammer dat jullie niet het gamma van glutenvrije kook- en bakproducten nog niet volledig op punt hebben staan. Hiermee bedoel ik glutenvrije desems van Ma Vie Sans Gluten en BioVegan. Tevens zou ik het biologisch dynamische merk Bauckhof ook een mooie aanvulling vinden. Om deze reden plaats ik ook online bestellingen bij andere webwinkels zoals glutenvrije webshop en Superfoodstore.
En nog steeds de goedkoopste met onze regelmatige bestelling
vlugge correcte bestelling
zie boven
Ik ben uiterst tevreden van de produkten van "gezondheid aan huis".
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD