Fijne website, uitgebreid assortiment en fijne/snelle levering
supplementen kwalitatief goed. regeling en versturen producten goed.
Ware wurde innerhalb von 3 Tagen geliefert und das zu einem sensationellen Preis. Werde bestimmt wieder dort bestellen.
Het assortiment bevat veel natuurlijke merken.
ras
Steeds bevang ik bestelde artikelen snel
Goed producten,ik tevreden
Snel verzonden, prima verpakt. Prijs ook prima in vergelijking met andere winkels.
Unkomplizierte Abwicklung und schnelle Lieferung des Produkts. Top. Hier bestelle ich wieder.
Wie immer Schnelle und kompetente Abwicklung. Danke
Goede service, snelle levering en betaalbare prijzen
Ik heb geen contact gehad met personeel, maat alle overige punten zeker 5 sterren.
Constante kwaliteit en altijd snelle bezorging!
Loving it.
Snelle levering en prima producten
Prima! Goede prijs, snel verzonden & betrouwbaar
Aanbevolen door een voedingsdeskundige Ik neem dit voedingssupplement tijdens een zwangerschap ter ondersteuning van mijn borstvoeding. Dit product werd mij aangeraden door een voedingsdeskundige en ik heb het gevoel dat het me ondanks de korte nachten meer energie geeft. Ik heb de levering binnen een paar dagen ontvangen door te bestellen bij gezondheidaanhuis.
Ik bestel en jullie leveren !
Ik bestel al jaren bij gezondheid aan huis . Ze leveren snel en geven goede antwoorden als je vragen hebt of vragen het na bij een collega. Ik ben nog steeds heel tevreden met gezondheid aan huis.
Snel en netjes verstuurd, goede prijs
Altijd juiste en correcte levering
Groots assortiment. Goede voorraad beheersing. Snelle service.
Alles gut geklappt- schneller Service
Ik ben al járen klant en het is altijd goed. En als ik toch een vraag heb, krijg ik altijd direct en netjes een reactie.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD