Correcte informatie, betaling en levering.
Vlotte levering, ook duidelijk aangegeven op de website of er voorraad is. Ik ben dik tevreden.
Het assortiment is breed en meestal voorradig, ook de website is uitstekend toegankelijk.
De crème die ik gebruik tegen psoriasis werkt fantastisch,ik zie het elke dag minder worden,heel fijn ook voor je zelfvertrouwen.
Prima webshop met mooie producten die ook nog eens heel snel worden geleverd.
Netjes ingepakt en verzonden. Binnen 3 dagen heb je de bestelling in huis.
Website erg druk, maar kon vinden wat ik wilde en de prijs was goed. Erg snel en goed verzorgd geleverd.
Einfache Bestellung, zuverlässiger Kundenservice und schnelle Lieferung! Paypal als Zahlungsmethode wäre super; ging bei mir leider nicht.
Ik gebruik Infludo al geruime tijd bij griepverschijnselen of beginnende verkoudheden Een aanrader want het werkt prima!
ik heb een bestelling gedaan en de dag nadien werd ze al geleverd,netjes ingepakt.Top
Altijd op tijd en een goede uitleg
Bestel steeds vaker bij deze webshop, vaak alles op voorraad, goed verpakt en reële prijzen.
Alles pünktlich gekommen, zuverlässig
Deze aanbieder was vrijwel de enige waar ik mijn product kon vinden. Na bestelling werd het binnen 1 dag geleverd voor een mooie prijs. Topservice !!
Super gut alles bin uns angekommen !!!
Extrem schnelle Lieferung und tolles Preis Leistungsverhältnis! Sehr empfehlenswert!
De producten die ik nodig heb zijn altijd aanwezig. Fijn dat er geleverd kan worden zonder verzendkosten.
Lastig met kortingscode. Iedere keer net telaat. Dus je hebt er weinig aan. De houdbaarheids datum moet eraf. Korting is korting.
Elke keer helemaal in orde
het is vreemd maar dit spul het werkt echt mijn huid is rustiger en ziet er beter uit
Snelle levering.goede communicatie,duidelijk
Prikweg Gel ist das beste Produkt gegen Mückenstiche. Ich habe dieses durch eine Freundin in Italien, die Holländerin ist, kennengelernt. Danke!
Duidelijke website en snelle levering.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD