Eerste keer aangekocht via deze site en zeer tevreden! Super snelle levering Top!
Das erste mal bei Gezondheidaanhuis bestellt, aber nicht das letzte mal! Kann ich zu 100 Prozent weiterempfehlen.
Problemlos. Gerne wieder.
alles goed ik ken dit product al maar kan het niet in Duitsland kopen
Het product gebruik ik al jaren en de bestelling is altijd volgende binnen.
Goede producten voor een goede prijs. Snelle levering.
Snel, en goed
Prima service en snelle levering
ik heb een ding besteld en dat is keurig op tijd af geleverd
Fijn website
Gewünschte Artikel sind einfach zu bestellen und selbst nach Deutschland ist die Lieferung sehr schnell. Die Versandkosten sind auch okay.
prima webshop, snelle service
Goede producten, keurig verpakt en snel geleverd. Producten zijn bij mij bekend en gebruik ik al jaren. Netjes verpakt en meteen n mailtje zodat je het pakket kan volgen. Snelle levering. Super!
snel geleverd, goede kwaliteit
Prima, snel en verzorgd, zeer aanbevelenswaardig.
Die products zijn het best en qualitiet is uitstekend
Het bevalt super en ik heb er baart bij
Snelle levering van goede kwaliteitsproducten
Gezondheidaanhuis heeft al een ruime voorraad waardoor ik nooit zonder mijn supplementen kom te zitten. Echt top!
Afspraak wordt prima nagekomen
Vlot en snel geleverd en netjes verpakt
Ich bin durch Zufall auf Ihre Seite gestoßen und habe Produkte erhalten, die anderweitig vergriffen und preislich uch teurer gewesen wären. Die Lieferung hat etwas gedauert, dennoch werde ich wieder bestellen. Ich bin zufrieden, vielen Dank.
Snelle behandeling
Nog altijd zeer te vreden
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD