Veel keuze in producten. Goed werkende website, dus kunt producten snel vinden. Snel en netjes geleverd. Kortom, ik bestel vaker bij Gezondheid aan huis.
Dag 1 besteld, dag 2 om 9 uur op de stoep...
Prombte Behandlung meiner Bestellung
Geen gedoe en alles goed en snel ontvangen!
Gezondheidaanhuis helemaal niets op aan te merken MAAR de levering door PostNL is helemaal niet ok.. slecht!!!!! Niet aangebeld en direct naar Postpunt gebracht, vind ik niet kunnen Wij waren thuis!!!!
Schnelle zuverlässige Lieferung. Sehr guter Service. Schneller Versand.
heel tevreden
Snelle levering, gunstig geprijsd. Bij vragen deskundig te woord gestaan
Goede producten voor marktconforme prijs snelle levering en betrouwbaar
Snel en betrouwbaar, ben all jaren tevreden klant
Alles gemakkelijk kunnen vinden op de website, snelle en correcte levering
Sehr gut
Snelle levering Top
Vlotte afhandeling van mijn bestelling, correcte communicatie, alles helemaal in orde!
Op tijd geleverd
Al jaren een tevreden klant
sehr gute abwicklung
De bestelling is vlot en conform het bestelde afgeleverd
Gezondheid aan huis heeft altijd een supplement in huis wat ik kan gebruiken zonder hulpstoffen die ik niet in mijn lijf wel en kan hebben!
Met een aantal dagen had ik het binnen. De producten zaten keurig verpakt.
Mijn bestelling was heel snel in huis.
It was very easy to find what I was looking for and the package was delivered fastly. Thanks again! :)
Snelle levering, goede producten.
Ich bin vollkommen zufrieden.
Via email direct antwoord en uitleg. Kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD