Snelle en correcte levering!
Ik kan op elk tijdstip mijn bestelling plaatsen en in no time staat de bestelling (soms nog dezelfde ochtend van de bestelling) al klaar!
Fast delivery, good communication, great store!!
Ich habe meine Bestellung ganz schnell erhalten. Alles war super
Snelle levering, prima service en telefonisch goed bereikbaar
Voor mij de eerste ervaring welke zeker herhaald zal worden.
Super service...goede informatie over producten!
Produkt wie erwartet Schnelle Lieferung. Immer wieder gern
Vanaf bestellen tot levering gaat allemaal goed. Voor het inpakken geef ik een extra pluim.
Ik zocht homeopatische korrels voor mijn hond. Deze kon ik makkelijke vinden op de website. Ruime keuze en duidelijk uitleg (voor zover wettelijk toegestaan) wat de werking is. Ik ga hier zeker vaker bestellen
goede aflevering
zeer tevreden over de service
Gemakkelijk terug te vonden in uw vele artikelen. Snelle levering en correct verpakt.
Goede comunicatie en met een snelle levering...Klasse
Ik bestel al jaren bij "Gezondheid aan huis", tot volle tevredenheid. Als ik een vraag heb, dan app ik gewoon. Heel makkelijk.
Makkelijk om te bestellen en snel in huis
Easy, quick and reliable
Snel, correct en uitstekende communicatie.
Wie immer zuverlässig und schnell
mijn bestellingen worden supersnel geleverd (de dag nadien), de communciatie verloopt goed per mail. alles verloopt naar wens
Snelle verzending en het zag er erg verzorgd uit
Had een middel besteld bij een lokale biologische winkel, die belde mij op de dag dat ze het binnen zouden krijgen dat de leverancier niet meer binnen zouden krijgen. Snel bij jullie besteld en ik had het product de volgende dag binnen, super
Der Erhalt der Artikel war sehr Zeitnah und die Qualität ist gut. Es gab keine Verzögerungen der Lieferzeit und keine Beanstandungen von meiner Seite. Danke
Zeer snelle levering en goede prijs voor wat ik nodig had.
Es ist alles gut und leicht gegangen - Ware geliefert - was soll ich mehr schreiben ;.))
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD