Al jaren een tevreden klant
Al jaren koop ik bij dit verzendhuis en altijd prima gegaan. Groot assortiment en kwaliteit.
Heel tevreden.
Wat ik nodig heb, is er altijd en wordt snel bezorgd
Goed ingepakt, snelle levering!
Ik ben zeer tevreden over deze pillen en blijf ze zker gebruiken.
Kann ich nur empfehlen. Sehr gutes Produkt und Versand werden schnell und genau ankommen.
Duidelijke site, snelle levering
Eindelijk verlost van de jeuk en schilfers
Ein reibungsloser Ablauf. Danke an die Nachbarn aus Holland.
Levering was sneller in huis dan verwacht, ondanks het hemelvaart weekend. Netjes verpakt, zonder teveel aan afval.
Alles super funktioniert
Ik ben een tevreden klant!
Betrouwbare shop.
Goed service en snelle levering
Ik bestel regelmatig supplementen en ze worden altijd netjes verpakt en snel geleverd.
onder normale omstandigheden vandaag besteld morgen in huis
!
Bij gezondheid aan huis vind je bijna steeds wat je nodig hebt. Meestal is er ook een leuke korting aan verbonden. Er is een snelle en correct levering. De website vind ik persoonlijk wat te druk, zeker de homepage is wat overladen en moet je wat zoeken om je weg te vinden.
Schnelle Lieferung auch nach Deutschland, vielen Dank!
Vanwege de snelle levering keer ik altijd weer terug naar gezondheidaanhuis. Super snel en betrouwbaar!
Snel beantwoord
4 Lorentzstraat A