Goed geregeld. snel verstuurd
Ik ben heel erg tevreden met de levering
100/
lekker goed koop die a vogel tabletten
Alles perfekt
Prima service,
De bestelling snel ontvangen
Goeie service en snelle levering. Bij problemen wordt er onmiddellijk gezocht naar passende oplossing.
Zie boven
Zoals altijd zeer tevreden over de producten van G.a.h.
Good products and fast delivery but lately I find their prices on the expensive side. many products are cheaper in other websites
Bestelde producten zijn, zoals ik gewend ben van Gezondheid aan Huis, keurig verpakt en snel geleverd. Chapeau.
goed verzorgd
1. Bestellung, positiv
Bezorging de volgende werkdag maar bleek zaterdag te zijn en was bezorging bij buren minder prettig. Geen ervaring met dus geen oordeel onderstaande.
Ich wurde in meiner Angelegenheit super beraten, gut und schnellstens versorgt! Der persönliche Kontakt war sehr wertschätzend und die Mitarbeiter*innen hatten mit mir durchaus viel zu tun und sind mir immer geduldig und verständnisvoll begegnet!!! Vielen herzlichen Dank dafür!!!
Artikelen waren op tijd geleverd. Prijs is enigszins aan de hoge kant. Bestelde product werkt goed.
xxxxxxxx
Sehr gut!
Een hele doos vol.
Snelle en goede levering
Schneller Versand und faure Preise
ik ben tevreden met het aanbod, ook met de uitleg die ik krijg als ik twijfel aan een bepaalde keuze. Doch : een GROOT minpunt is de wijze van verzenden !!! er loopt bijna elke keer iets fout. Deze keer weer. Dat maakt dat ik een aantal producten niet meer bij u bestel, tenzij dit echt noodzakelijk is (niet op die andere website, die een betere manier van verzenden heeft) .
de verzending is vlug en altijd inorde.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD