Prettige website, makkelijk te zoeken, snel geleverd.
Goed, alleen jammer dat er geen brievenbuspakketje van wordt gemaakt. Nu problemen gehad met de pakketbezorger. Veel werk gehad om het pakketje te ontvangen.
Al meerdere keren supplementen besteld. Goede prijs en snelle verzending. Een aanrader !
volgens afspraak
Ik heb al regelmatig supplementen gekocht via gezondheidaanhuis en ben hier heel tevreden over. Ik merk dat ik hier regelmatig supplementen kan kopen die ik elders niet online kan vinden. Alles is altijd van goede kwaliteit en stel dat er toch een probleem is er een heel goede helpdesk aanwezig.
Bei einer falschen Lieferung wurde meine Reklamation sofort bearbeitet und die richtige Ware nachgeliefert. Ich bin begeistert von dem Service
Gezondheidaanhuis.nl heeft een zeer uitgebreid assortiment; bijna alles op het gebied van gezondheid (en meer) is te vinden. Ook worden de producten (over het algemeen) erg snel geleverd. Jammer dat veel producten geen gezondheidsvoordelen mogen vermelden, maar dit komt door de huidige (onjuiste) wetgeving in Nederland.
Crème doet zijn werk
Ik bestel zeer regelmatig en ben zeer tevreden zeer snel geleverd altijd
Ich bestelle jetzt seit einigen Monaten immer wieder und bin sowohl von Qualität als auch vom Service sehr zufrieden. Alle Daumen hoch!!!
Schnelle Lieferung, gute Gestaltung der WEB-Site, große Produktauswahl. Wenn es noch möglich wäre, mit PayPal zu zahlen, das wäre großartig. Und ja, die Preise sind wirklich anlockend.
Nog steeds de voordeligste bij onze bestelling!
Heel handig voor mijn moeder, die slecht ter been is!
Schnelle Lieferung und 1a Qualität
Schnelle und unkomplizierte Lieferung
Bin zufrieden und werde wieder bestellen!
the delivery was quick, i had multiple options for some of the products i was looking for. It was borderline overwhelming
binnen een dag mijn bestelling is huis
U blijft bij mij goed scoren. kan altijd rekenen op goede informatievoorziening ten aanzien van mijn bestellingen en dat tegen een concurerende prijs. Zou graag zien dat u helemaal van plastic verpakking en tape afgaat. Alles van recyclebaar karton of papier.
Super Service 100% Punkte immer wieder, besser geht es nicht mehr!!!
Gezondheidaanhuis.nl heeft een prima assortiment en levert snel!
Geweldig dat de bestelling de volgende dag al in de bus lag.
Zeer tevreden over de producten alswel de service.Uitstekend.
ik ben super tevreden over deze thuiswinkel.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD