Na bestelling kon ik meteen mijn product komen afhalen. Dat was fijn omdat ik het ook meteen nodig had.
breed aanbod van kwalitative hoogwaardige produkten
Snelle en correcte levering. Product voldoet aan de verwachtingen.
Mooi dat er omega3-vetzuren voor katten bestaat en dat Gezondheidaanhuis dat levert. 35 euro vond ik best prijzig maar aangezien mijn kat al 14 is en zijn vacht er niet goed uitzag, leek het mij een goede investering. Jammer genoeg lust hij de olie niet en eet dan ook zijn andere eten niet op waar geen olie aan zit! Hoewel ik tegen smaakjes ben, had ik hier graag een smaakje aan gehad waar katten dol op zijn.
Bestellingen werden goed aangenomen op tijd verzonden en juist ontvangen
leider nicht die erforderliche menge bestellen, mengenbeschränkung
Het doet me deugd dat Gezondheid aan huis de laatste tijd al eens een korting of coupon uitdeelt, dat werd tijd. Want ik bestel zeer graag bij deze firma omdat ze zo betrouwbaar en snel zijn. Maar als ik zag hoe andere apotheek online bedrijven in de watten leggen, gaf dat een unhappy bij-feeling. Ik ben heel tevreden met de grote keuze ayurvedische en natuurlijke producten.
Hat alles geklappt. Ware ist gut angekommen.
Zeer positief
Altijd goede en juiste snelle levering
alles netjes verpakt, snel ontvangen , vlot te bestellen ,/ herbestellen , aan een normale prijs
Zeer goede ervaring, ik kan t iedereen aanbevelen
Lieferung hat sich verzögert. Wurde darüber per EMail benachrichtigt und bekam direkt Antwort auf meine Anfragen.
Eenvoudig bestellen, snelle levering. Product doet als omschreven. Overzichtelijke berichtgeving. Kortom excellente service!
Bestellung aufgegeben, am nächstem Tag erfolgte die Bearbeitung. Wiederum 1 Tag später war die Lieferung schon zu mir unterwegs. Dankeschön, immer wieder gerne
Makkelijk te bestellen en een snelle levering. Producten zijn netjes verpakt.
Sehr schneller Versand, gute Preis.
Alle producten zijn in perfecte staat aangekomen.
Snel geleverd en uitstekend produkt
Snelle levering, netjes ingepakt. Website geeft ook veel informatie. Erg fijn.
die Bestellung kam schnell und pünktlich
Mijn bestellingen werden zeer vlot en correct geleverd, de producten zijn wel aan de prijs, zou wel wat meer korting willen. Van wat ik gebruik heb ik veel nodig.
Snelle levering, ruim aanbod en juiste prijzen.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD