Snel mee levering
Die Kapseln sind leicht zu schlucken.
De bestellingen komen altijd snel en compleet.
Zoals altijd ontving ik mijn bestelling de dag erna. Netjes en degelijk verpakt als gewoonlijk. Ik ben zeer tevreden.
Good experience, great variety of products and fast delivery.
Zoals altijd zijn de bestelde producten snel en netjes geleverd.
snelle correcte levering keurig verpakt
Breed assortiment
Snelle levering en prime verzorgd
Bezorging was snel en accuraat. Meest prettige was dat alles in 1 klein doosje paste ipv een grote doos volgepropt met plastic of schuim. Minder vervuiling voor het milieu!
Preis-Leistung okay. Super Service. Schnelle Lieferung. Freundlicher Ton.
Schnelle und zuverlässige Lieferung
Prettig om in een breed aanbod te kunnen zoeken. Maar ook het telefonische advies is handig.
Het bestelproces is netjes geregeld. Ze doen wat ze beloven.
Alles bestens geklappt
Alle producten zijn heel quality en alles is top
Ik heb nu een paar keer bij gezondheidaanhuis besteld en ik word nu vaste klant. Alles is altijd op voorraad en wordt heel snel verzonden.
Al vaker bij jullie besteld. Laagste prijs, snelle levering en fijne website!
De bezorging van jullie vind ik echt geweldig! Ook als ik een extra vraag heb wordt deze beantwoord of uitgezocht en word ik netjes nagebeld of gemaild binnen 12 uur.
Preiswert, schnell und zuverlässig !
Even betrouwbaar als altijd
Na een week smeren waren de plekjes op mijn hoofd al een stuk minder en de jeuk is helemaal weg
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD