zeer goede en stipte levering
De eerste keer dat ik hier flumacil bestelde. Ga ik vaker doen en ook andere producten
Freundlich schnelle Lieferung
Nog nooit is iets zo vlot gegaan voor een bestelling . Woon in België en late namiddag besteld en dag daarna had ik het al . Dikke merci kunnen Belgen wat van leren of is puur geluk :);)
Goede product omschrijvingen Goede prijs/ kwaliteit verhouding Snelle levering
für alle ja es gibt das was lust auf essen giht
Bestel al jaren mijn supplementen bij Gezondheid aan huis. Altijd snelle en complete leveringen van een groot assortimernt.
Goede producten en snelle verzending
Freundlichkeit,schnell und unkompliziert Fanke
Uitgebreid assortiment. Snelle bezorging.
Veel verschillende produkten dus hier bestellen is erg gemakkelijk
Alles zoals een kwaliteitsbedrijf betaamt en waarmaakt
Wie oben beschrieben
Ihr Team war mir bei der Bestellung sehr behilflich. Bin sehr zufrieden.
Alles bestens
Bestel al jaren bij deze webshop, goed assortiment, goede prijzen en vlotte levering
Das erste Mal bestellt. Lief alles zur vollsten Zufriedenheit.
Veel keus. Goede prijzen. Snel en netjes geleverd
Snelle levering, goed verpakt
Mijn produkten zijn goed afgeleverd. Tijd top in orde. Mooi verpakt en de juiste bestelling De dag erna geleverd. Dus wat een goede service. Tevreden.
Bestelling gedaan. Nog geen uur later kon ik t al ophalen! Correct geregeld.
Daar mijn eigen schuld had ik een verkeerd flesje druppels gekregen. Na telefonisch overleg kon ik dit terugsturen en werden de juiste druppels naar mij toegestuurd (zonder verzendkosten!)
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD