slecht

Ik heb in februari een carnavalsset geretourneerd Het kon even duren dat mijn retour verwerkt zou worden ivm de carnavals vakantie men had nl 3000 retouren te verwerken Na 7 mailtjes heb ik nog mijn geld niet terug gestort ontvangen op mijn rekening In een reactie op 17 maart vertelde men mij het snel over te boeken maar het is vandaag 2 april en ik heb nog niets mogen ontvangen bijna 6 weken verder Ik zou hier niet nog een keer bestellen Want de retour afwikkeling duurt veel te lang jammer!

Prima geholpen

Helaas was het door mij bestelde carnavals outfit uitverkocht, ze hebben me goed geholpen een passend alternatief product te vinden. De medewerker heeft ervoor gezorgd dat ik deze zonder bijbetaling heb ontvangen.

Snelle levering, klantvriendelijk contact en de retouren zijn netjes afgehandeld.

harstikke goed

ik heb een deel van mijn bestelling retour moeten sturen ivm niet de juiste maat. heel correct afgehandeld, geld snel terug op mijn rekening. heel fijn!

Goed verzorgde levering! Mooi op tijd.

Ik ben erg tevreden over mijn carnavalsbestelling !

Fijne website

Een duidelijke site met genoeg keuze! Snelle levering en netjes verpakt.

Fijne webshop

Op de webshop kon ik makkelijk de producten vinden die ik zocht. Ik heb nog contact met ze opgenomen en de klantenservice was super! Snelle levering en ook de dingen die ik retour heb gestuurd zijn prima afgehandeld.

Geweldige service!

Carnaval.nu heeft onze carnaval gered! Na bestellen was het de volgende dag al in huis.

keurige webshop

Alles naar volle tevredenheid. Artikel was exact als op de foto stond. Heb gebeld over een ander artikel en werd keurig geholpen. Ook in de drukke carnavalsperiode hadden ze alle tijd voor me. Ben dan ook zeer tevreden. Zeker wat de prijs betreft! Jos

Zeer slecht

7 dezelfde items besteld en direct betaald. Helaas bleek een dag later dat deze niet op voorraad waren (raar dat je het dan kunt bestellen) en of ik wat anders wilde uitzoeken. Ik heb aangegeven mijn order dan te willen annuleren, aangezien we de items nodig hadden voor ons carmavalskostuum. Inmiddels 14 dagen later nog geen geld retour en geen reactie op de mail. Erg storend!

Kut.

Product de dag zelf nog teruggestuurd, paste net niet in de brievenbus. 10 euro kwijt aan terugsturen waar ik geen cent meer van terug krijg. In totaal 30 euro kwijt geweest en na een maand nog steeds geen geld terug. Product was niet als de fotos

zeer slecht, onaanvaardbaar

zeer slecht, onaanvaardbaar

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle levering en reactie op vragen

sneller terugbetalen bedrag bij een retour zending

Pluspunten

Goede service bij telefonisch contact

Betere productbeschrijvingen.

X

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

krijg pakketje niet binnen wordt niet meer gereageerd op mails

Pluspunten

Ik vind dat je de spullen die je besteld dat je die snel in huis hebt! Vind het fijn dat je niet lang hoeft te wachten. Ik vind het netjes dat de factuur erbij gedaan wordt.

goede service, goed behandeld

Rietbeemdweg 4