Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Raamstyling neemt echt ruim de tijd voor je. Afspraak gemaakt, wensen goed doorgesproken, meerdere alternatieven en mogelijkheden besproken om vervolgens tot goede keuzes te komen. Bij het inmeten opnieuw een check of de gemaakte keuzes de beste zijn. Aanpassingen mogelijk. Plaatsing door zeer servicegerichte en kwalitatief goede medewerkers. Kortom, een bedrijf dat wij iedereen kunnen aanraden. Meer dan tevreden met het eindresultaat.
12 August 2023
Monique
Eindhoven
Onze jaloezieën waren snel geleverd en geplaatst. Zelfs de gordijnen werden verhangen door Raamstyling. Prima!!!
7 August 2023
Conny
Eindhoven
Complete raambekleding gekocht bij Raamstyling. Prettig en goed geholpen in de winkel en alles vakkundig en netjes geplaatst. Er was een plissé niet goed geleverd maar was snel opgelost. Ook heldere communicatie en afspraken werden nagekomen. Zeer tevreden!
3 July 2023
Twan
Veldhoven
Duidelijke communicatie, enthousiaste communicatie en fijne service!
29 June 2023
Dorine
Heeze
Nieuwe gordijnen besteld. Ook het opmeten door Raamstyling laten doen. Bij levering bleken de gordijnen te kort! Hierdoor nog een maand langer wachten. Uiteindelijk alles netjes uitgevoerd.
26 June 2023
Carla
Eindhoven
Raamstyling levert een goed product en heeft een goede service.
23 June 2023
Fam. Peels
Eindhoven
Bij het uitzoeken van de gordijnen en luxaflexen werd er meegedacht en werd er gekeken in wat voor ruimte ik het wilde ophangen. Bij het meten en installeren ervan waren er weinig woorden nodig en werd er snel begrepen hoe ik het graag gehangen zou willen hebben. Het resultaat is precies zoals ik het voor ogen had. Dankjewel
22 June 2023
Gilberto
Eindhoven
Bij Raamstyling werken heel klantgerichte mensen die echt het verschil maken met een andere aanbieder. Meedenken vanaf de keuze tot en met de oplevering!
19 June 2023
Hugo
Leende
Super mooie gordijnen, heel blij mee. Uitstekende service ook. Bedankt Raamstyling.
9 June 2023
Rob Keizers
Etten-Leur
Een fijn bedrijf, ze vragen een eerlijke prijs voor het mooie werk wat ze leveren. Wij zijn dik tevreden!
8 June 2023
Dimitri - Faces Kappers BV
Eindhoven
Ik heb een super ervaring met Raamstyling. Het advies is top, de kwaliteit is mooi en ze zijn harstikke aardig. Ook de monteur is een topper. Ik zou absoluut hier gaan kijken voor jaloezieën en gordijnen. Het eindresultaat is gewoon top.
31 May 2023
Mehdi Abdoun
Eindhoven
Na aanbeveling van 3 zussen en 1 broer, ben ik de winkel gaan bezoeken om te informeren. Daar werd ik vriendelijk te woord gestaan door een dame, zij nam alle tijd voor me, en liet me de mogelijkheden zien. Daarna plande zij gelijk een datum voor de metingen thuis. Dit was voor mij zeer prettig. Ook bij het opnemen van de maten thuis werd ik geholpen door een zeer vriendelijke rustige man, met daar waar nodig het advies. De levertijd was snel, en vandaag zijn de jaloezieën gehangen, en je raad het al, weer een erg vriendelijke man. Wij zijn erg blij met het eindresultaat, en hopen er nog lang van te mogen genieten. Kortom, deze zaak is aan te bevelen, ik zou willen dat er meer van zo'n winkels waren, vriendelijkheid en service kosten geen moeite dat blijkt maar weer
15 May 2023
Tineke Engelen
Geldrop
Goed advies, kwaliteit producten en levering volgens afspraak :-)
10 May 2023
Vera
Son
Eind maart bestelde ik bamboe-jaloezieen bij raamstyling.nl. Ik kreeg in de winkel eerst goede voorlichting over de verschillende soorten jaloezieen. Kort daarop volgde de inmeting en een paar dagen geleden zijn ze vakkundig door een medewerker gemonteerd. Ik ben zeer tevreden over de service en het mooie resultaat.
9 May 2023
Patricia
Helmond
Heel fijn geholpen! Mensen denken echt mee. Afspraken worden goed nagekomen. Product ook naar wens. Kortom een verdiende 10!
2 May 2023
Marita
Eindhoven
Mooie winkel, goede prijs kwaliteit verhouding en allemaal fijne mensen in het team.
28 April 2023
Judith Beurskens
Eindhoven
Prijs/kwaliteit fantastisch met super service! - Leuk enthousiast bedrijf - Mooi product voor een goede prijs - Snelle levering
23 April 2023
Kaj
Best
Nette vriendelijke medewerkers die zorgvuldig de raambekleding hebben opgehangen en gemonteerd. Meedenken in oplossingen en doen graag een stapje extra.
20 April 2023
W
Eindhoven
Er werd goed meegedacht bij het maken van de keuze van de raambekleding. De ervaren monteurs hebben alles netjes opgehangen. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Het was weer net zo een goed het werk van Raamstyling als bij ons vorige huis .Raamstyling kunnen wij zeker aanbevelen.
13 April 2023
Ramon
Eindhoven
na drie jaar een klein probleempje met de jaloezieën,gebeld naar raamstyling we werden heel snel en kosteloos geholpen. goed bedrijf wat ze beloven maken ze ook waar
21 March 2023
Henny Hoens
valkenswaard
Hoge kwaliteit, heel klantvriendelijk en een goede service. We zijn heel tevreden over onze gordijnen!
17 March 2023
Arlette
Eindhoven
Super service en communicatie! Hangen er super bij en erg klantvriendelijk. Ook de kwaliteit is top.
15 March 2023
Tom Koks
Veghel
We hebben voor de tweede keer gordijnen besteld bij Raamstyling en wederom is er uitstekend werk geleverd. We hebben de gordijnen zelf opgehangen en bij de levering werd uitgebreid stilgestaan bij de do's and don'ts. Zo werd eigen montage ook gemakkelijk en zijn we verheugd over het eindresultaat. Super gemeten en gordijnen die zitten als een jas! Thx. Team Raamstyling.
11 March 2023
Johan en Hariette van Dijk
Veldhoven
Heel ons huis laten voorzien van Raamstyling. Ook snelle levering en vakkundig opgehangen. En mocht er iets mis gaan de service is uitstekend.
10 March 2023
Niels de Jong
Nuenen
Rail van het gordijn was kapot. Diezelfde dag wordt er nog iemand langs gestuurd en wordt het gemaakt. Kundige en behulpzame mensen! Super goede service. Bovenal nog steeds erg tevreden over de gordijnen!
28 February 2023
Britt van Dijk