Laden reviews...
195 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten spreken herhaaldelijk over de hoge kwaliteit en de zorgvuldige afhandeling. De service wordt als professioneel en empathisch ervaren. Leveringen verlopen meestal snel en netjes, met duidelijke communicatie gedurende het proces.
Zoals hierboven beschreven
17 July 2026
G.P.Rossel
Laren ( gld)
Ik kon met al mijn vragen terecht bij de Urnenwebshop en er werd snel gereageerd. De urn is mooi en de gravure ook. Absoluut een aanrader voor wie een urn zoekt.
Jan
Lent
Ik ben erg tevreden met mijn bestelling. De urn was heel zorgvuldig en stevig verpakt, waardoor hij in perfecte staat is aangekomen. De urn is bovendien prachtig afgewerkt en nog mooier dan verwacht. Ik ben heel blij met deze aankoop en kan deze verkoper zeker aanbevelen.
I.
Vogelwaarde
Wij moesten onverwachts onze trouwe vriend laten inslapen en wouden heel graag een mooi urn om hem te herdenken. Toen kwamen wij een urn tegen die echt sprekend op onze hond leek. Dus het kon niet anders dan dat wij die zouden kopen voor zijn laatste rustplek. Op deze manier hebben wij nog steeds het gevoel dat onze hond aanwezig is bij ons en kunnen we hem nog steeds een aai over de bol geven. De kwaliteit is super en de verzending was ook super snel. De urn was goed en stevig ingepakt voor verzending. Bedankt voor de goede en snelle service, wij zijn er ontzettend blij mee en de urn is voor ons van onschatbare waarde!
AM
Kampen
Ik had een vogeltje besteld een mooi klein gedenkteken van mijn man , en laat het nou binnenkomen op zijn sterfdag gelijk gevuld en later de as verstrooid , verdrietig maar toch een fijne dag.
A
Emmeloord
beste, de duo-urne was bij de begrafenisondernemer 72 eur goedkoper dan bij jullie, vind dat een heel groot verschil,dacht als ik rechtstreeks bestelde dat het goedkoper was blijkbaar dus niet,vind dat heel jammer,De Meyer Martine
Beveelt niet aan
13 July 2026
martine
Sint Kruis
Onze excuses, maar u bent verkeerd geinformeer.
Uw begrafenis ondernemer is abuis.
De door u genoemde prijs is exact de nieuwe prijs voor de 3 liter uitvoering van uw urne.
U heeft echter een duo urne van 2 x 3 liter.
De duo urne behoort bij deze ondernemer ruim € 100 duurder te zijn dan bij ons!
Geert Kunen urnen kennen namelijk een minimale vaste verkoopprijs, waar iedere afnemer zich aan dient te houden.
De advies verkoopprijs van uw duo urne is toch echt € 899.
Ik heb u deze lijst van de kunstenaar zijn distributeur gemaild.
U heeft de duo urne bij ons gekocht voor € 797 (de oude 2025 prijs)
Dat is € 102 minder dan de huidige advies verkoopprijs.
Wij mogen deze prijzen voeren voor eigen voorraad.
Graag herziening van uw review.
Ik ben geel goed geholpen. Ze hadden verkeerde standaard opgestuurd. Meteen geregeld en nieuwe werd opgestuurd. Andere mocht ik houden. Super service en de urn is echt heel mooi
10 July 2026
Claudia
Oss
Ben heel erg blij mee de vlinders hanger ze vinden het allemaal erg mooi staan heel erg bedankt
Gre
Kornhorn
Na sluitingstijd gebeld en werd meteen geholpen. Order met spoed besteld, paar dagen later had ik deze in huis (weekend zat ertussen). Heel blij met hoe jullie me geholpen hebben. Nogmaals dank!
Susanne
Eemnes
Snel contact als je vragen hebt
kor
Groningen
Goede service.
2 July 2026
Wh
Beverwijk
Snel geleverd en keurig verpakt.
1 July 2026
M
Herveld
Men vraagt en urnshop draaien
30 June 2026
Wh
Volendam
Webshop was prettig en goed bereikbaar, DPD heeft steken laten vallen bij het niet afleveren van het pakket. De Urnwebshop heeft een tweede ashanger op hun kosten opgestuurd, deze is wel goed aangekomen. TOP hoe dit is afgehandeld, een voorbeeld voor andere webshops. Alsnog onze hartelijke dank.
28 June 2026
J.H.
Hoogland
Echt een aanrader!
26 June 2026
Ronald van der Velde
Sliedrecht
Omdat op mijn moeder haar rouwbrief en urn vlinders staan ben ik op dat thema verdergegaan. Hier bij Urnwebshop heb ik een prachtige mini urn en askraal gevonden in de vorm van een vlinder. Ik ben er zeer tevreden mee. Enige minpuntje, op de askraal heb ik 3 weken moeten wachten.
25 June 2026
Melissa
Deurne, Antwerpen
Super goede en mooie ervaringen opgedaan bij dit bedrijf. Mooie producten en snelle levering maar meer bijzonder is de persoonlijke aandacht van de eigenaren van dit bedrijf naar de klant toe. Dit straalt super professionaliteit, betrouwbaarheid en zeer klantvriendelijkheid uit. Wat fijn om bij jullie te kopen. Proficiat. Ton Fracassi
22 June 2026
A.G.
Naaldwijk
Beste Ton,
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met onze webwinkel. Tot uw dienst!
Wij doen altijd ons uiterste best om u als nabestaande aan een passend aandenken te helpen, om uw dierbare te herdenken. Altijd denkend vanuit het belang van de klant. Dat is echt onze passie.
Bijzonder mooi
21 June 2026
Jan-Willem
Maasmechelen
Na de betaling kreeg ik geen melding dat de betaling binnen was en de bestelling dus in gang gezet was. Daar het op tijd binnen moest zijn gaf dat onzekerheid. Ik heb 3 hangers met ketting gekocht. Mooie hangers maar ik had graag geweten dat ze zo dik waren. En ik had graag geweten dat er alleen as in een heel klein gaatje kan. Ik dacht namelijk in heel het hartje. We willen van 2 mensen as erin. Daar is het te klein voor. De ketting is lang. Jammer dat er geen meerdere keuzes van lengte zijn. Hangers waren op tijd binnenn. Op mijn mail werd snel gereageerd. Hangers zijn verder wel mooi.
20 June 2026
MME
Egmond aan drn Hoef
Dank voor uw uitgebreide review.
Het spijt ons dat u in onzekerheid hebt gezeten. Dat mag absoluut niet na het bestellen van zoiets emotioneels als assieraden.
Een en ander moet echt in uw Spambox terecht zijn gekomen.
We hebben u namelijk keurig een bevestiging van uw bestelling gestuurd.
En daarna een factuur, die u daarna per bank betaald heeft.
Na uw betaling bent u vervolgens per e-mail door ons op de hoogte gehouden dat uw bestelling in behandeling was en binnen 5 werkdagen geleverd zou worden.
En u heeft een mailtje gekregen met uw Track & Tace-nummer.
Waarna u ons nog een mailtje heeft gestuurd wanneer er uiteindelijk bezorgd zou worden, waarop wij u direct geantwoord hebben (zoals u aangeeft).
Daarna heeft u nog een bevestiging van ons ontvangen dat uw bestelling daadwerkelijk bij u is aangekomen.
Ashangers waardoor een slangencollier loopt (dat altijd 45 of 50 cm is), kunnen helaas niet dunner. Het slangencollier moet immers wel door het hangoog passen.
Daarnaast is een gedenksieraad hol van binnen om as of haar te kunnen herbergen.
In uw geval kan de as in het hartje. Dat is echter maar 1 cm hoog en breed. Achter het schroefje is plaats voor een symbolische hoeveelheid as.
Ook die opening kan niet groter, gezien de beschikbare ruimte.
Als u de as wat kleiner maakt met de achterkant van een theelepeltje en een tandenstoker gebruikt om het aan te drukken en naar de zijkant van de vulopening te bewegen, zou u ook de as kwijt kunnen van eventueel 2 personen.
Maar het is eigenlijk geen duo ashanger, die zijn groter en hebben twee gescheiden askamers. En doorgaans van zilver in plaats van edelstaal.
De as erin doen is inderdaad enigszins een priegelwerkje.
Er staat een duidelijke instructievideo op onze website (https://www.youtube.com/watch?v=VFarRS3_7Bs).
Wij kunnen de crematie-as er ook kostenloos voor u indoen, indien gewenst... wij helpen u graag in onze gedenkwinkel.
Maakt u hiervoor dan wel even een telefonische afspraak, zodat wij tijdens het vullen niet gestoord worden door telefoontjes en andere klanten.
Wij hopen oprecht dat u er een mooi aandenken aan heeft.
Gewoon goed
15 June 2026
P.Speelman
Nieuwegein
DHL had er een puinhoop van gemaakt. Jullie hebben het geweldig, zorgvuldig, respectvol en heel netjes opgelost. De urn is een prachtexemplaar. De service en de snelheid heb ik niets op aanbrengen merken. Ik kan deze leverancier iedereen aanbevelen.
10 June 2026
RFLM
Nijmegen
Ben benieuwd hoe lang deze ( te duur voor wat ik krijg voor € 79 ..) waterdicht blijft wat t is niet 100 % afgesloten) en of het deurtje lang heel blijft, slecht en eenvoudig ding. Het "gratis" lampje is scheef want de korte pootjes zijn niet aan alle kanten even lang... Ik kan geen foto maken rechtstreeks aangezien het groter is dan 5 MB. Ik stuur de foto wel via email!
Beveelt niet aan
7 June 2026
Anja
Berghem
Beste Anja,
U bestelt een van onze meest duurzame rvs lantaarns, enkele duizenden van verkocht in Nederland.
Zelden of nooit een klacht over gehad in 18 jaar.
Te duur? Loop maar eens een uitvaartwinkel binnen en vraag om een rvs graflantaarn uit 316-staal. Bent u minimaal 450 tot wel 900 euro of meer kwijt.
Wij leveren het redelijk alternatief. Inderdaad van rvs-plaatstaal, niet een massief ding van 3 kilo. Voor slechts € 79.
Dit is de omschrijving op onze website:
Moderne, strak vormgegeven graflantaarn.
Met echt glimmend zilverlaagje, via ionisatiebad op het rvs aangebracht.
Zeer duurzaam.
Deurtje met gezandstraald helderglas en structuurglas rondom.
Direct van de producent, eigen import.
Vijf jaar garantie.
Dit product is gemaakt uit het allerbeste plaatstaal dat er is: 316-RVS.
Licht van gewicht, maar van superkwaliteit.
Roest gegarandeerd niet!
Er zitten inderdaad luchtgaten aan de boven- en onderzijde. Dit om een kaarsje te kunnen branden, anders is vrij snel de zuurstof op en de kaars uit. Om dit veilig zonder schade te kunnen doen, zit er aan de bovenzijde van het deksel een extra warmte-geleidingsplaatje.
Het gratis meegeleverde lampje brandt op 2 alkaline AA-batterijen maar liefst 88 dagen! En doet het echt jaren.
Tip: Mocht u ontevreden blijven over uw bestelling, vraag ons dan om een retourformulier. Dan krijgt u na ontvangst van de lantaarn direct uw geld terug.
Urnwebshop.nl biedt u online (of fysiek in onze sfeervolle Gedenkwinkel in het centrum van het Noord-Brabantse Steenbergen) keus uit een unieke collectie handgemaakte urnen, asbeelden, assieraden, dierenurnen, graflantaarns en grafdecoratie.
Tegen gereduceerde Internet-prijs (met Laagste Prijs Garantie!) krijgt u bij ons een origineel product. Begripvolle aandacht en assistentie. Persoonlijke service vanuit een goed hart. En een snelle, betrouwbare en veilige levering. Zoals dat hoort bij zulke emotioneel beladen artikelen.
Da's voor u alweer één zorg minder...
Urnwebshop.nl levert als essentiële winkel uiteraard ook uit in onzekere tijden van materiaalschaarste, oorlog en crisis. Het kan door de huidige omstandigheden alleen soms iets langer duren dan gepland.
Houdt daar aub rekening mee!
Urnwebshop.nl voldoet op alle punten aan de Geen Gedoe Garantie van de Consumentenbond. Als enige in onze branche!
Mede door ruim 150.000 tevreden klanten (waardering: 9.3 en 9.7) zijn we de afgelopen 15 jaar diverse malen uitgeroepen tot Bedrijf van het Jaar.
Blauwstraat 63
4651GB Steenbergen (NB)