Laden reviews...
180 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten spreken herhaaldelijk over de hoge kwaliteit en de zorgvuldige afhandeling. De service wordt als professioneel en empathisch ervaren. Leveringen verlopen meestal snel en netjes, met duidelijke communicatie gedurende het proces.
Heeft wel even geduurd maar het is gelukkig geleverd.
4 September 2026
E.M.J
Oegstgeest
Von der Bestellung bis hin zur schnellen Lieferung des Artikels stimmte alles.
4 September 2026
Robert
Deutschland
mooie kwalitatieve urn die zeer snel verstuurd wordt . ben er erg blij mee. ook de keuze is groot in de webshop waardoor het moeilijk wordt niets van jou smaak te vinden.
1 September 2026
M
Bergeijk
Ondanks het treurige verlies van je echtgenote waar je ruim 41 jaar lief en leed mee gedeeld hebt, wil je toch nog iets van haar in huis hebben om de herinneringen levend te houden. Ik wilde geen grote urn maar een mini urn die dan een mooi plekje in huis krijgt en die heb ik uiteindelijk op deze urnwebshop kunnen vinden ondanks de keuze erg groot is. Ik ben er erg blij mee en wil dan ook mijn dank aan deze webshop uitspreken en zal deze van harte adviseren aan nabestaanden die ook op zoek zijn naar een herinnering aan hun verloren liefde.
29 August 2026
René
Helmond
Goed en netjes mijn vraag beantwoord en snelle levering
25 August 2026
A
Hardinxveld
Webshop zeker aan te raden, ruime keuze aan eerlijke prijzen. Helaas heb ik wel een lange wachttijd, Vandaag 14 dagen na bestelling wacht ik nog steeds op de urne .
17 August 2026
Kelly
Affligem
Op de dag van uw review is uw gepersonaliseerde urn (een gegraveerd kunstenaarsproduct met een langere levertijd) desondanks toch bezorgd...
De urn is netjes verpakt en volgens planning geleverd. Fijn dat wordt gekozen voor een duurzame bezorging.
14 August 2026
M
Rotterdam
Min contact met Andrew was heel fijn. Ik kreeg meteen antwoord op mijn vragen zowel telefonisch als per mail. Hij was zeer meedenkend. Ik kon goede afspraken met Andrew maken. Ik ben heel blij met alles zoals het gegaan is. En het resultaat is heel mooi, precies zoals ik het in gedachten had. Dus nogmaals; Dank je wel Andrew.
12 August 2026
IIrene Scheele- Hirsch
Barneveld
De verzorgde urn is niet alleen uniek maar geeft ook blijk van respect en emotie. Daarnaast is het verloop van de produktie ervan steeds goed gecommuniceerd. Hartelijk dank voor deze correcte begeleiding naar een waardevolle herinnering.
7 August 2026
Jacqueline
Etten-Leur
Mooie producten en goede service
6 August 2026
HJ
Haarlem
Ruime keuze en iedereen kan terecht.
5 August 2026
P
Nieuwe Niedorp
Toch vervelende pakjes, die je liever niet ontvangt. Maar leveringwas prima en pakje goed met zorg verstuurd.
29 July 2026
Yvonne
Hoofddorp
Heb hier al eerder urnen besteld. De keuze is groot en ook wat we zochten. Ook graveerwerk kan naar wens uitgevoerd worden. Wat me opviel dat ze echt meedenken en goed communiceren wat mooi is en vooral wat je als klant wilt. Het wordt pas uitgevoerd na goedkeuring. Nu voor ons hondje een mooie urn uitgezocht. Ook weer precies wat we in gedachten hadden. Een zeer goede en betrouwbare webshop.
28 July 2026
AJ
Utrecht
Alles netjes in goede orde ontvangen. Alleen vond ik het verzenden lang duren. Maar we hebben de hanger ontvangen en dat is het allerbelangrijkste. Dank u wel
26 July 2026
J.
Geldrop
Hebben een prachtig urntje (Mini Lovebird Urn Golden Brown - hamergoud) besteld, super goed verpakt, goede communicatie en een goede koerier die het pakketje af heeft geleverd!
23 July 2026
H.
Veldhoven
Zoals hierboven beschreven
17 July 2026
G.P.Rossel
Laren ( gld)
Ik kon met al mijn vragen terecht bij de Urnenwebshop en er werd snel gereageerd. De urn is mooi en de gravure ook. Absoluut een aanrader voor wie een urn zoekt.
Jan
Lent
Ik ben erg tevreden met mijn bestelling. De urn was heel zorgvuldig en stevig verpakt, waardoor hij in perfecte staat is aangekomen. De urn is bovendien prachtig afgewerkt en nog mooier dan verwacht. Ik ben heel blij met deze aankoop en kan deze verkoper zeker aanbevelen.
I.
Vogelwaarde
Wij moesten onverwachts onze trouwe vriend laten inslapen en wouden heel graag een mooi urn om hem te herdenken. Toen kwamen wij een urn tegen die echt sprekend op onze hond leek. Dus het kon niet anders dan dat wij die zouden kopen voor zijn laatste rustplek. Op deze manier hebben wij nog steeds het gevoel dat onze hond aanwezig is bij ons en kunnen we hem nog steeds een aai over de bol geven. De kwaliteit is super en de verzending was ook super snel. De urn was goed en stevig ingepakt voor verzending. Bedankt voor de goede en snelle service, wij zijn er ontzettend blij mee en de urn is voor ons van onschatbare waarde!
AM
Kampen
Ik had een vogeltje besteld een mooi klein gedenkteken van mijn man , en laat het nou binnenkomen op zijn sterfdag gelijk gevuld en later de as verstrooid , verdrietig maar toch een fijne dag.
A
Emmeloord
beste, de duo-urne was bij de begrafenisondernemer 72 eur goedkoper dan bij jullie, vind dat een heel groot verschil,dacht als ik rechtstreeks bestelde dat het goedkoper was blijkbaar dus niet,vind dat heel jammer,De Meyer Martine
Beveelt niet aan
13 July 2026
martine
Sint Kruis
Onze excuses, maar u bent verkeerd geinformeer.
Uw begrafenis ondernemer is abuis.
De door u genoemde prijs is exact de nieuwe prijs voor de 3 liter uitvoering van uw urne.
U heeft echter een duo urne van 2 x 3 liter.
De duo urne behoort bij deze ondernemer ruim € 100 duurder te zijn dan bij ons!
Geert Kunen urnen kennen namelijk een minimale vaste verkoopprijs, waar iedere afnemer zich aan dient te houden.
De advies verkoopprijs van uw duo urne is toch echt € 899.
Ik heb u deze lijst van de kunstenaar zijn distributeur gemaild.
U heeft de duo urne bij ons gekocht voor € 797 (de oude 2025 prijs)
Dat is € 102 minder dan de huidige advies verkoopprijs.
Wij mogen deze prijzen voeren voor eigen voorraad.
Graag herziening van uw review.
Ik ben geel goed geholpen. Ze hadden verkeerde standaard opgestuurd. Meteen geregeld en nieuwe werd opgestuurd. Andere mocht ik houden. Super service en de urn is echt heel mooi
10 July 2026
Claudia
Oss
Urnwebshop.nl biedt u online (of fysiek in onze sfeervolle Gedenkwinkel in het centrum van het Noord-Brabantse Steenbergen) keus uit een unieke collectie handgemaakte urnen, asbeelden, assieraden, dierenurnen, graflantaarns en grafdecoratie.
Tegen gereduceerde Internet-prijs (met Laagste Prijs Garantie!) krijgt u bij ons een origineel product. Begripvolle aandacht en assistentie. Persoonlijke service vanuit een goed hart. En een snelle, betrouwbare en veilige levering. Zoals dat hoort bij zulke emotioneel beladen artikelen.
Da's voor u alweer één zorg minder...
Urnwebshop.nl levert als essentiële winkel uiteraard ook uit in onzekere tijden van materiaalschaarste, oorlog en crisis. Het kan door de huidige omstandigheden alleen soms iets langer duren dan gepland.
Houdt daar aub rekening mee!
Urnwebshop.nl voldoet op alle punten aan de Geen Gedoe Garantie van de Consumentenbond. Als enige in onze branche!
Mede door ruim 150.000 tevreden klanten (waardering: 9.3 en 9.7) zijn we de afgelopen 15 jaar diverse malen uitgeroepen tot Bedrijf van het Jaar.
Blauwstraat 63
4651GB Steenbergen (NB)