Dubbel

Geen tijdige bezorging terwijl ik dit bij de bestelling heb doorgegeven. Ik wilde juist snelheid omdat ik naar het buitenland moest met de sieraden. De kwaliteit van de sieraden lijken goed, maar ik heb er niks aan bij een late levering.

Wij zijn ontzettend tevreden over onze ervaring bij het bestellen van de urn voor onze hond. Het contact verliep perfect: we werden vriendelijk geholpen en er werd echt met ons meegedacht over wat mooi en passend zou zijn om te laten graveren. Daarnaast werd alles zeer netjes en zorgvuldig verpakt en bezorgd, waardoor de kans op beschadiging minimaal was. Je merkt dat er veel zorg en aandacht in alles wordt gestoken. Voor ons was dit een uitstekende ervaring in een emotionele periode. Bedankt voor de mooie service.

Super mooi

Ik heb hier een mooie urn gekocht voor mijn dierbare hond. Zij verdiende na bijna 15 jaar bij mijn geweest te zijn een mooie plek om haar as in te bewaren. Zelf wist ik niet zo goed hoe groot de urn moest zijn, maar door duidelijke product omschrijving en voornamelijk hoeveel gram er in kwijt kon heb ik de juiste maat gevonden. Ze paste helemaal in de urn en staat nu op een mooi plekje. Wel misschien iets waar ik tegen aan liep en niet zo best 1,2,3 een oplossing voor had was hoe ga ik het as er in doen? ( je wil niks morse omdat het je dierbare is, en nog verdriet doe )

Ik heb het als heel positief ervaren heel goed gesprek gehad met Andrew had mij drie afbeeldingen gestuurd en daar keuze uit gemaakt. Wij zijn super blij met de fantastische urn voor onze Rottweiler Roxy. Ze verdiende een mooie urn en deze heeft ze nu. Dank zij de hulp van jullie super bedankt voor alles en indien nodig zal ik dit iedereen aanbevelen. Mvg carla janson .vreewijk 33 lisse.

Mooie urn ontvangen voor onze lieve viervoeter

Snelle levering en urn ziet eruit zoals we in gedachte hadden.

Goed en snel ontvangen

Blij mee

Kwam uitstekend verpakt binnen en voldoet helemaal aan mijn eisen.

Zeer goed product

Zeer goed en prachtig mooi gedenkartikel. Snelle levering in een goede verpakking tegen een goede prijs.

Prachtige bedel, bijbehorende ketting is mooi, maar de sluiting is véél te klein

Op tijd verzonden , maar DPD nam nog een paar dagen extra, bezorgen standaard ook niet op zaterdag. De sluiting van de ketting is érg klein, té klein, doet een beroep op je geduld.... erg lastig om te doen. Overweeg om hier een oplossing voor te zoeken. Mijn uitgekozen bedel is werkelijk prachtig. Heel tevreden mee.

Product voldoet volledig aan mijn verwachting

Precies zoals ik had gehoopt

ben zeker tevreden

n.v.t.

Heel goed, keurig verpakt en verstuurd

Levert hetgeen is besteld

Strooikoker zit slim in elkaar en is meerdere keren te gebruiken als dat gewenst zou zijn.

Ik had een bestelling geplaatst en deze werd maar voor de helft geleverd. Na een telefoontje was alles in orde en kreeg ik snel de overige producten. Geweldige service!

Fijn

Mooi gedenkornament

Goed, vriendelijk en snel

Ik wilde een askoker hebben, om mijn overleden vader uit te strooien. Tevens wilde ik een aandenken hebben, en heb daarvoor een eenvoudige aluminium koker besteld alle twee netjes binnen 2 dagen binnen gekregen. Dank

Je word netjes geholpen en te woord gestaan als je vragen hebt en of er niet uitkomt. Vriendelijke mensen. Word netjes geleverd en vrij vlot. Heb inmiddels al 3 urns voor mijn hondjes besteld, en zeer tevreden!

Veel keuze, goede kwaliteit en netjes verpakt bezorgd

Niet wat we er van hadden verwacht.

De lantaarn op het graf van mijn ouders was nodig aan vervanging toe. Na lang zoeken kwamen we uit bij een mooie lantaarn van goede kwaliteit stond te lezen op Urnwebshop. De doos met de nodige deuken uit de pakketkluis gehaald. Thuis bleek dat de ruitjes er nog ingezet moeten worden. De ruitjes waren iets te breed om in het frame te plaatsen en er waren randjes af omdat ze onbeschermd in de lantaarn zaten. Lantaarn opzich ziet er mooi uit. Voor dit geld de ruitjes er half in te prutsen omdat ze niet passen ging ons te ver. We hebben de lantaarn retour gedaan. Wel snelle reactie gekregen van Urnwebshop.

Intens blij

Wij zijn ontzettend dankbaar voor de fantastische service van Urnwebshop. Vanaf het eerste contact voelde alles professioneel, warm en oprecht begripvol. Het verlies van onze hond Boris was enorm zwaar, maar dankzij de betrokken begeleiding hebben wij een prachtige en persoonlijke urn kunnen creëren die perfect bij hem past. Er werd echt met ons meegedacht, alle vragen werden met veel geduld beantwoord en niets was teveel gevraagd. De communicatie verliep snel, vriendelijk en zeer respectvol. Het eindresultaat is niet alleen prachtig afgewerkt, maar voelt ook als een waardevolle en liefdevolle herinnering aan Boris!!

mooi afgewerkte, waardige urnen voor elk wat wils.

Ik kan iedereen de online "Urnwebshop.nl" aanbevelen. e Een heel uitvoerige website met heel duidelijke afbeeldingen van gedenktekens in iedere prijsklasse. Een heel goede prijs/kwaliteits-verhouding. Ook kun je telefonisch alle informatie krijgen van zeer vriendelijke medewerkers. De verpakking c/q bezorging is met veel zorg gedaan. Met vriendelijke groet, Wim

Snelle levering en mooi resultaat.

Mijn mini-urn vogeltje werd snel geleverd. Netjes verpakt. Het vogeltje zag er heel mooi uit, ik ben er blij mee!

Bestelling snel ontvangen en de bestelde dierenurn zag er net zo mooi uit als op de foto in de webshop. Alles was heel erg goed verpakt om schade/breuk te voorkomen. Onze complimenten.

Zeer goede service

Goede service Een mooi gepersonaliseerd aandenken Correcte opvolging. Snelle feedback ontvangen

Helemaal geweldig

Er wordt volop meegedacht. En dat is geweldig, vooral omdat het een hele moeilijke periode is. Echt een aanrader

Blauwstraat 63

4651GB Steenbergen (NB)

Over Urnwebshop.nl

Onze Voordeelwebwinkels bieden U online (of fysiek in onze sfeervolle Gedenkwinkel in het centrum van het Noord-Brabantse Steenbergen) keus uit een unieke collectie handgemaakte urnen, asbeelden, assieraden, dierenurnen, graflantaarns en grafdecoratie. Tegen gereduceerde Internet-prijs (met Laagste Prijs Garantie!) krijgt u bij ons een origineel product. Begripvolle aandacht en assistentie. Persoonlijke service vanuit een goed hart. En een snelle, betrouwbare en veilige levering. Zoals dat hoort bij zulke emotioneel beladen artikelen. Da's voor u alweer één zorg minder... Urnwebshop.nl levert als essentiële winkel uiteraard ook uit in onzekere tijden van materiaalschaarste, oorlog en crisis. Het kan door de huidige omstandigheden alleen soms iets langer duren dan gepland. Houdt daar aub rekening mee! Urnwebshop.nl voldoet op alle punten aan de Geen Gedoe Garantie van de Consumentenbond. Als enige in onze branche! Mede door ruim 150.000 tevreden klanten (waardering: 9.3 en 9.7) zijn we de afgelopen 15 jaar diverse malen uitgeroepen tot Bedrijf van het Jaar.