Pluspunten

Duidelijke website. Ook bij telefonisch contact zeer behulpzaam. En de urn is prachtig.

Pluspunten

het was op tijd bezorgd en in goede staat

kan ik even niet bedenken

Pluspunten

Kon vooraf op locatie even kijken of de urn was wat ik ervan hoopte. Dat was erg prettig. Goede communicatie.

Pluspunten

als er n artikel niet geleverd kan worden dan word er telefonisch contact met je opgenomen voor overleg, dat heb ik als heel prettig ervaren

Pluspunten

Goede service! Zeker een aanrader!

Pluspunten

Geen lange levertijd. Zonder schade geleverd. Top bedrijf!!!

Pluspunten

snelle en goede services

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel geleverd Goed ingepakt

Misschien per item vermelden hoe zwaar het is. Ik had de graflantaarn namelijk zwaarder verwacht.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes en zorgvuldig ingepakt. Snelle levering. Had opzich niet per koerier gehoeven.

Er werd geadviseerd om een bevestigingselement bij te bestellen, zodat de lantaarn vast zit en dus niet "gestolen" kan worden. Echter had je er niets aan, want het pastte uberhaupt niet. Zonde van die aankoop.

Pluspunten

Goede en zorgvuldige, persoonlijke reactie na een eerste teleurgestelde en overhaaste beoordeling, waarvoor alsnog en opnieuw mijn excuses!

Inmiddels is na persoonlijk contact het ashangertje verstuurd en in goede orde vandaag ontvangen! Ik ben er erg blij mee !!!

Pluspunten

Genoeg keus, artikel binnen 1 week ontvangen en goed ingepakt!

Pluspunten

Snelle en nette levering,goed verpakt

Ik had 3 urnen besteld en die werden door2 verschillende bedrijven gebracht op 3 verschillende tijdstippen,er zal best n rede voor zijn maar beetje zonde van de bezorgkosten(in mijn geval hoefde ik niets te betalen maar toch)

Pluspunten

Ik ben heel dankbaar en gelukkig met het geschenk.en de text is ook heel mooi en duidelijk echt jullie hebben een dikke pluim verdiend om voor de nabestaanden zo iets uniek te maken

Pluspunten

Doet geheel aan de verwachting, en snel bezorg. Ben zeer tevreden.

Pluspunten

De urn werd heel netjes verstuurd. Ook zeer snel

Pluspunten

Correcte levering van een prachtig product !!

Ga zo door

Pluspunten

Dat het corect en neutraal verpakt is.

Toch aangeven wanneer het afgegeven word. Mij pakje was afgegeven bij de buren en dat is in een rouwproces moeilijk

Pluspunten

Service zoals beschreven, goed verpakt product

Pluspunten

Kei mooie budha urn besteld en mooi op tijd gekregen. Echt top in deze moeilijke tijd.... Bedankt!

Pluspunten

Ze leveren snel en alles wordt keurig verpakt

Geen, ben heel tevreden

Pluspunten

service is goed en snel de urn was mooier dan verwacht

Pluspunten

De keuze is werkelijk prachtig en zoveel variatie dat er voor iereen iets moois en passends is. De prijzen zijn menselijk !! In tijd van verdriet wil je iets moois voor je dierbare. Bij jullie eerlijke prijzen voor elke beurs. Snelle levering , zorgvuldig verpakt en zeer hoge kwaliteit. Bij vragen wordt je telefonisch vriendelijk en uitgebreidt te woord gestaan. Bedankt voor jullie service en we zijn erg blij met de urn.

geen

Pluspunten

omschrijving van het product is correct. perfecte levering

Pluspunten

Snelle levering, mooie uren met tekst en foto. Prachtig

Pluspunten

communicatie via e-mail over levering van de Urn verliep vlot en naar volle tevredenheid.

urn na 10 werkdagen ipv de aangegeven 7 wekdagen afgeleverd. Urn is volgens verwachting.Bedrijf heeft de website inmiddels aangepast.

Blauwstraat 63

4651GB Steenbergen (NB)

Over Urnwebshop.nl

Onze Voordeelwebwinkels bieden U online (of fysiek in onze sfeervolle Gedenkwinkel in het centrum van het Noord-Brabantse Steenbergen) keus uit een unieke collectie handgemaakte urnen, asbeelden, assieraden, dierenurnen, graflantaarns en grafdecoratie. Tegen gereduceerde Internet-prijs (met Laagste Prijs Garantie!) krijgt u bij ons een origineel product. Begripvolle aandacht en assistentie. Persoonlijke service vanuit een goed hart. En een snelle, betrouwbare en veilige levering. Zoals dat hoort bij zulke emotioneel beladen artikelen. Da's voor u alweer één zorg minder... Urnwebshop.nl levert als essentiële winkel uiteraard ook uit in onzekere tijden van materiaalschaarste, oorlog en crisis. Het kan door de huidige omstandigheden alleen soms iets langer duren dan gepland. Houdt daar aub rekening mee! Urnwebshop.nl voldoet op alle punten aan de Geen Gedoe Garantie van de Consumentenbond. Als enige in onze branche! Mede door ruim 150.000 tevreden klanten (waardering: 9.3 en 9.7) zijn we de afgelopen 15 jaar diverse malen uitgeroepen tot Bedrijf van het Jaar.