Pluspunten

Heel positief, met respect behandeld het asbeedeltje. Keurig verpakt... mijn moeder is er erg blij mee

Niet, ga zo door!

Pluspunten

De graflantaarn is prachtig. De levering zeer snel. Ik ben zeer tevreden.

Het licht van de led-lamp geleverd bij de graflantaarn is nogal koud. Misschien een idee om een keuze te geven voor soort licht.

Pluspunten

Snelle levering en mooi product

Pluspunten

Na wat Googlen kwam ik op jullie site.Mijn complimenten over de site,heel overzichtelijk en mooi.Ik zag gelijk wat ik wilde hebben.Heb een ashanger besteld en moest er even op wachten maar dat gaf niet want ik zag dat het met de hand was gemaakt.Toen het pakketje binnen kwam was ik heel benieuwd hoe het eruit zag.Het was goed ingepakt. Ik opende het pakketje en doosje en het ziet er nog mooier uit,Ik ben er heel blij mee en zal het met liefde dragen.Dank jullie wel,ook voor de goede service..

Pluspunten

Artikel was makkelijk telefonisch te bestellen en via track and trace te volgen. Artikel op tijd en zorgvuldig verpakt ontvangen.

Geleverd artikel wijkt ietsje af van de afbeelding online met name het deksel. Maar toch ook een mooie uitvoering. Had de speciale bison kit bij besteld , maar dit deksel van de urn hoeft niet dicht gekit te worden ook omdat de as in een dichte binnen urn zit. Had daar achteraf tijdens de telefonische bestelling advies over gehad willen hebben.

Pluspunten

Goed ontvangen in een super goede verpakking ,je moest er veel voor doen om dit kapot af te leveren ,maar het is netjes aangekomen en we hebben nu ons ventje jock erin zitten ,ook de urn zelf is prachtig afgewerkt en van mooie kwaliteit ,dik tevreden

Nee hoor

Pluspunten

Snelle levering goed verpakt en echt iets moois voor een leuke prijs

Nee niets

Pluspunten

Snelle levering goed verpakt

Verzendkosten word gezegd dat het per koerier word verzonden voor 10 euro maar komt gewoon met post NL wat 6,95 kost

Pluspunten

Op tijd geleverd...precies zoals op foto zag de urn eruit ..verpakking was prima bij aankomst...alle toebehoren zaten erbij .....ik heb nu een prachtig betaalbare herinnering aan mijn geliefde hond zeer blij dat ik bij urnwebshop besteld heb ..Dank jullie wel !

Gewoon zo Door blijven gaan ...prima bedrijf !

Pluspunten

Helaas reeds 3 keer bij jullie een bestelling geplaatst. Bij jullie een bestelling plaatsen, betekent voor ons immers weer afscheid van een geliefd huisdier. Het feit dat we bij jullie blijven bestellen, zegt denk ik voldoende over onze tevredenheid van jullie bedrijf.

Pluspunten

Snelle correcte levering , goede kwaliteit/prijs verhouding

te hoge verzendkosten

Pluspunten

Snelle reactie bij bestellen

Pluspunten

Overzichtelijk, voor iedereen iets te vinden. Goedkoop

De betaling ging niet zoals ik het wilde. Ik wilde achteraf betalen. De site gaf telkens een fout aan. Toen ik eerst wilde betalen ging het wel goed.

Pluspunten

Snel en duidelijke website. Niet duur

Pluspunten

goed persoonlijk contact, goed geholpen en nagekomen. Mooie producten, wel prijzig maar keurig afgewerkt. Goed ingepakt en fijne verzender.

op de foto’s van de website is heel lastig in te schatten hoe groot een urn nou eigenlijk is. En hoe die sluit. Iets betere plaatjes wat die grootte betreft zou een verbeterpunt zijn.

Pluspunten

mooi assortiment urnen

communicatie. Door ziekte is de levertijd met 3 werkdagen uitgelopen alleen was er bij mij niets bekend. Na het eerste telefoontje kreeg ik de voice mail. Omdat ik niets gehoord had heb ik de dag erna nog een keer gebeld en toen is alles goed verlopen.

Pluspunten

Snel. Supermooie urnen , top top

Niks

Pluspunten

Snelle bezorging!

Pluspunten

Snel en netjes verpakt

Pluspunten

Snel en goede levering

Blauwstraat 63

4651GB Steenbergen (NB)

Over Urnwebshop.nl

Onze Voordeelwebwinkels bieden U online (of fysiek in onze sfeervolle Gedenkwinkel in het centrum van het Noord-Brabantse Steenbergen) keus uit een unieke collectie handgemaakte urnen, asbeelden, assieraden, dierenurnen, graflantaarns en grafdecoratie. Tegen gereduceerde Internet-prijs krijgt u bij ons een origineel product. Begripvolle aandacht en assistentie. Persoonlijke service vanuit een goed hart. En een snelle, betrouwbare en veilige levering. Zoals dat hoort bij zulke emotioneel beladen artikelen. Da's voor u alweer één zorg minder... Urnwebshop.nl levert als essentiële winkel uiteraard ook uit in onzekere tijden van materiaalschaarste, oorlog en crisis. Het kan door de huidige omstandigheden alleen soms iets langer duren dan gepland. Houdt daar aub rekening mee! Urnwebshop.nl voldoet op alle punten aan de Geen Gedoe Garantie van de Consumentenbond. Als enige in onze branche! Mede door ruim 100.000 tevreden klanten (waardering: 9.3 en 9.7) zijn we de afgelopen 15 jaar diverse malen uitgeroepen tot Bedrijf van het Jaar.