Pluspunten

Snelle levering en heel goed ingepakt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prachtige urnvaas maar beschadigd ontvangen door onzorgvuldige verpakking.

De urnvaas bestaat uit twee delen maar was niet per deel verpakt. Hierdoor zijn de keramieken delen tegen elkaar gekomen en was de urn beschadigd. Er waren stukken vanaf welke los tussen de krantenproppen teruggevonden zijn. Omdat wij onze dierbare snel in de urn wilden plaatsen hebben wij de urn gelijmd. Dit is zonde van de prachtige urnvaas. Dus als opmerking, prachtige urn maar beter beschermd inpakken. Verder prima webwinkel met mooie spullen en snelle levering. Ondanks gelijmd zijn we erg blij met deze prachtige urn.

Pluspunten

Alles verloopt probleemloos

Pluspunten

Snel aflevering. Mooi kwaliteit van producten.

Pluspunten

bestelling en bezorging is vriendelijk en zorgzaam afgehandeld, dikke pluim voor de medewerkers!

Pluspunten

Is oke

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Produkt prima

krijg je het in een doos gestuurd waar ooit wijn flessen inzaten gebruik eigen dozen veel profesioneler de opvulling recylen vind ik goed

Pluspunten

snelle service.

jammer dat verzendkosten zo duur zijn €10.00

Pluspunten

snelle levering mooie producten en betaalbaar

met de verpakking minder snippers meer plastic

Pluspunten

Na het bestellen snel en netjes geleverd

Pluspunten

Veel artikelen en keuze en snel in huis.

De verzendkosten iets lager maken Het zat wel goed ingepakt

Pluspunten

We hadden de urn vrij snel nodig en de eigenaresse heeft op zondag nog de kunstenaar van de urn gecontacteerd om te zorgen dat wij de urn met spoed zouden ontvangen!

Pluspunten

Aanbod is groot en divers. Bestellen gaat heel erg handig.

Pluspunten

Snel makkelijk en overzichtelijk

Pluspunten

Netjes te woord gestaan en geholpen, (pluspunt)

Zoals vrijwel alle internetbedrijven vandaag bestellen morgen leveren. Dat is hier helaas nog niet zo, jammer want het kan in deze tijd natuurlijk met gemak. Dus tips, snelle levering.

Pluspunten

voor informatie te vragen was er heel goed contact en ben heel erg vriendelijk geholpen.

Die zijn telefonisch doorgegeven was te moeilijk om dit hier uit te leggen.

Pluspunten

-snelle levering -product voldoet volledig aan de verwachting

geen

Pluspunten

Prachtig hart, kleur is precies zoals weergegeven op de site.

Pluspunten

Prima geleverd

Niets

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Meedenken

Geen beoordelingen vragen voordat de levering verstuurd is.

Pluspunten

prima te woord gestaan bestelling vlot geleverd binnen 4 dagen vriendelijke groeten jannes

Pluspunten

Fijne webshop. Veel om uit te kiezen. Mooie kunstwerken.

Nvt

Pluspunten

ruime keuzemogelijkheden,

Blauwstraat 63

4651GB Steenbergen (NB)

Over Urnwebshop.nl

Onze Voordeelwebwinkels bieden U online (of fysiek in onze sfeervolle Gedenkwinkel in het centrum van het Noord-Brabantse Steenbergen) keus uit een unieke collectie handgemaakte urnen, asbeelden, assieraden, dierenurnen, graflantaarns en grafdecoratie. Tegen gereduceerde Internet-prijs (met Laagste Prijs Garantie!) krijgt u bij ons een origineel product. Begripvolle aandacht en assistentie. Persoonlijke service vanuit een goed hart. En een snelle, betrouwbare en veilige levering. Zoals dat hoort bij zulke emotioneel beladen artikelen. Da's voor u alweer één zorg minder... Urnwebshop.nl levert als essentiële winkel uiteraard ook uit in onzekere tijden van materiaalschaarste, oorlog en crisis. Het kan door de huidige omstandigheden alleen soms iets langer duren dan gepland. Houdt daar aub rekening mee! Urnwebshop.nl voldoet op alle punten aan de Geen Gedoe Garantie van de Consumentenbond. Als enige in onze branche! Mede door ruim 150.000 tevreden klanten (waardering: 9.3 en 9.7) zijn we de afgelopen 15 jaar diverse malen uitgeroepen tot Bedrijf van het Jaar.