Pluspunten

Heel snelle en goede service. Heel prettig persoonlijk contact.

Pluspunten

Snelle en goede levering

Nvt

Pluspunten

Perfecte levering. Goed en stevig verpakt. Een echte aanrader qua aanbieder. Voordelig en goed!

Pluspunten

guten Beratung, schnelle Lieferung, umsichtige Verpackung

Pluspunten

Heel positief

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De Urnwebshop heeft mooi afgewerkte producten geleverd

Pluspunten

Pluspunten

Veel keuze makkelijk achteraf betalen

Pluspunten

Product is naar verwachting, zo zal onze (overgroot) opa een mooi plekje hebben bij ons thuis als aandenken. Levering was erg snel. Binnen 5 dagen had ik het gedenkhart in huis. Zeker een aanrader als je een mooie herinnering in huis wilt voor een dierbare.

Verzendkosten heb ik 10 euro voor betaald, omdat het mij niet precies duidelijk was wat de andere opties in hield. Dat was verzekerd, maar of het echt nodig was geweest weet ik niet. Verder geen verbeterpunten.

Pluspunten

Goede en snelle levering. Erg netjes verpakt!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede levering

Ik had een groot Buddhabeeld besteld. Nu keken we er even goed in maar er zaten een aantal kleine gaatjes in de plooitjes. Mijn vader dicht het nu zelf omdat het wel eem heel mooi beekd is. Anders zou ik het retour sturen, in een beeld waar as in komt horen toch écht geen gaatjes te zitten..

Pluspunten

Duidelijke site. Geleverd product overtrof verwachtingen. Communicatie is duidelijk en afspraken mbt levering worden nagekomen.

Pluspunten

Beschrijving van het produkt op de website is 100% in overeenstemming met het geleverde product. Leveringstermijn is zeer kort en de verpakking bijzonder goed verzorgd.

geen

Pluspunten

Mooi product en goed beschermd verstuurd

Beter op de hoogte houden van levertijd

Pluspunten

overzichtelijke website. veel keus. gunstig in prijs. netjes afgeleverd

track en trace was niet goed te volgen.

Pluspunten

Zeer correcte en snelle levering.

Pluspunten

Mooie urn fijn en veilig verpakt, en een super snelle levering. Daarom 10 punten

Pluspunten

Je wordt goed geholpen echt mooi dat jullie er zijn ook heel veel keus jullie krijgen van mij 5 steren

Pluspunten

Heel snel antwoord na vraag via email. Alleen maar positief over dit bedrijf, ga zo door!

Pluspunten

Goed geregeld.

Afbeelding is helaas aan een kant niet goed te zien. Het lijkt erop dat mijn hondje maar een oortje heeft. En de lichtjes ( glasjes) zouden iets groter moge zijn. Anders wel heel mooi.

Pluspunten

Ze doen wat ze beloven

Pluspunten

Snelle reactie Mooi product Ondanks aangegeven langere levertijd vanuit USA toch snel in huis Super fijn dat ik het product eerst in Utrecht kon bekijken

Pluspunten

Snelle bezorging. Goed ingepakt. In memoriam fotolijsten zijn erg mooi! Heel tevreden mee

Blauwstraat 63

4651GB Steenbergen (NB)

Over Urnwebshop.nl

Onze Voordeelwebwinkels bieden U online (of fysiek in onze sfeervolle Gedenkwinkel in het centrum van het Noord-Brabantse Steenbergen) keus uit een unieke collectie handgemaakte urnen, asbeelden, assieraden, dierenurnen, graflantaarns en grafdecoratie. Tegen gereduceerde Internet-prijs krijgt u bij ons een origineel product. Begripvolle aandacht en assistentie. Persoonlijke service vanuit een goed hart. En een snelle, betrouwbare en veilige levering. Zoals dat hoort bij zulke emotioneel beladen artikelen. Da's voor u alweer één zorg minder... Urnwebshop.nl levert als essentiële winkel uiteraard ook uit in onzekere tijden van materiaalschaarste, oorlog en crisis. Het kan door de huidige omstandigheden alleen soms iets langer duren dan gepland. Houdt daar aub rekening mee! Urnwebshop.nl voldoet op alle punten aan de Geen Gedoe Garantie van de Consumentenbond. Als enige in onze branche! Mede door ruim 100.000 tevreden klanten (waardering: 9.3 en 9.7) zijn we de afgelopen 15 jaar diverse malen uitgeroepen tot Bedrijf van het Jaar.