Pluspunten

Hele snelle levering van het bestelde artikel, betaalbaar en product voldoet aan de verwachting. Ziet er exact hetzelfde uit als op de foto. Is goed verpakt en word keurig verzonden.

Pluspunten

De urn is mooi afgewerkt

Pluspunten

Aleen maar positief werd precies op tijd in een perfecte staat afgeleverd BEDANK

Pluspunten

Keurige snelle levering van mijn bestelling. Artikel voldoet aan mijn verwachtingen.

Pluspunten

mooie site voor elk wat wils. Snelle levering en keurig verzorgd.

Pluspunten

goed bereikbaar, verzending conform afspraak

Pluspunten

Zeer goed bedrijf ,en denkt met je mee,netjes verpakt ,en perfecte mail contact ,helemaal top.

Pluspunten

Snelle levering mooie urn precies zoals op de afbeelding.

Pluspunten

nette aflevering snel goede kwaliteit

Pluspunten

snel en zorgvuldig afgeleverd.

Pluspunten

snelle levering.

Pluspunten

kwaliteit prima

iets duidelijker tips omtrend de bezorging

Het duurde iets langer als 5 dagen maakt niet veel uit evegoed zeer tevreden

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering en erg mooie kwaliteit urn. Mooi verrast op een verdrietig moment. Thx!

Pluspunten

snelle en goede levering en de urn was zeer mooi

Pluspunten

Snelle levering. En een goede service. Zeker de snelle reactie die ik kreeg van de klantenservice omdat er iets ontbrak, waardeer ik zeer.

Geen.

Pluspunten

goede levering /goed verpakt en mooi product

Pluspunten

Dat ze ook bereikbaar zijn als je ze belt, bij mij was dit toevallig zo en het probleem werd zorgvuldig opgelost

Pluspunten

heel netjes afgehandeld en keurig in gepakt ik ben er erg blij mee een mooi aandenken aan mijn lieve man

Pluspunten

Mooie urn! Snelle en nette levering.

Pluspunten

Snel, correct, goed verzorgt.

Pluspunten

Zeer snelle reactie op mail + stevig verpakte zending die netjes binnen de beloofde termijn ontvangen is. Fijn ook dat er meegedacht werd over mijn wensen.

Ga zo door; beloftes werden waargemaakt.

Pluspunten

snelle en juiste levering

Blauwstraat 63

4651GB Steenbergen (NB)

Over Urnwebshop.nl

Onze Voordeelwebwinkels bieden U online (of fysiek in onze sfeervolle Gedenkwinkel in het centrum van het Noord-Brabantse Steenbergen) keus uit een unieke collectie handgemaakte urnen, asbeelden, assieraden, dierenurnen, graflantaarns en grafdecoratie. Tegen gereduceerde Internet-prijs krijgt u bij ons een origineel product. Begripvolle aandacht en assistentie. Persoonlijke service vanuit een goed hart. En een snelle, betrouwbare en veilige levering. Zoals dat hoort bij zulke emotioneel beladen artikelen. Da's voor u alweer één zorg minder... Urnwebshop.nl levert als essentiële winkel uiteraard ook uit in onzekere tijden van materiaalschaarste, oorlog en crisis. Het kan door de huidige omstandigheden alleen soms iets langer duren dan gepland. Houdt daar aub rekening mee! Urnwebshop.nl voldoet op alle punten aan de Geen Gedoe Garantie van de Consumentenbond. Als enige in onze branche! Mede door ruim 100.000 tevreden klanten (waardering: 9.3 en 9.7) zijn we de afgelopen 15 jaar diverse malen uitgeroepen tot Bedrijf van het Jaar.