Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over de bestelde spullen, het was netjes op tijd en netjes ingepakt geleverd

ga zo door

Pluspunten

Zeer snelle levering van een mooi product

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Nette levering

Er kan met erg veel moeite minimale as in de mini urn. Erg veel geld voor wat je krijgt. Zou dit nooit meer zo doen. Maar omdat de verstrooiing gepland was, hadden we geen tijd meer om terug te sturen en bovendien was de sokkel gegraveerd.

Pluspunten

Goede verzorging Levering, beantwoorden van vragen.

Pluspunten

Erg uitgebreide collectie. Snelle levering. Product was van goede kwaliteit. Heel tevreden over prijs/prestatie verhouding.

Soms bepaalt artikel niet makkelijk terug te vinden. Zoekfunctie op nr zou fijn zijn.

Pluspunten

Nette en snelle levering

Pluspunten

Graag mijn dank voor een correcte informatie en voor de perfecte levering!

géén!

Pluspunten

Prachtige en zeer goed uitgevoerde kwaliteit urn. Snelle bezorging en zorgvuldig verpakt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering netjes verpakt

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt!

Track en trace zou fijn zijn

Pluspunten

Uitstekende website. Mooie, overzichtelijke presentatie. Goede info. Snelle levering. Top!

Geen.

Pluspunten

levering, uitleg.

werkelijk een drama met parkeren.

Pluspunten

Pluspunten

alles is bespreekbaar.. reageren snel op je mail en vragen.

Pluspunten

Urn is prachtig en was super goed verpakt . Had hem zaterdag besteld en kreeg hem dinsdag al binnen .Ik had hun via de mail een vraag gesteld en werd binnen 5 minuten beantwoord. Echt super .

Pluspunten

een hele mooie urn gekocht ben zeer tevreden en de urn was heel goed in gepakt

Pluspunten

Snelle levering. Goed kunnen volgen van het pakket. Mooie kwaliteit urn.

Website iets overzichtelijk. Het was moeilijk om de urn die ik wilde weer terug te vinden.

Pluspunten

Hele aardige mensen binnen twee weken was ik twee hondjes verloren moest snel een urn uitzoeken voor me ene hondje mocht in de avond komen gingen speciaal voor me open veertien dagen later ging me tweede hondje na lang ziekbed snel een urn uitgezocht uitgelegd dat de crematie binnen drie dagen was de urn werd direct geleverd dat ik hem op tijd binnen had echt super

Heb ik niet

Pluspunten

Een heel erg mooi en fijne bedrijf. Ik zal deze zeker aan familie vrienden en kennissen aanbevelen

NVT

Pluspunten

Echte toppers!! Hele goede service,! Vriendelijk personeel.! Mijn bestelling al na 2 dagen in huis. Heel netjes en goed verpakt. Ga zo door!!

Pluspunten

super service enorm klant vriendelijk

geen

Pluspunten

Eerst telefonisch benaderd en werd super goed te woord gestaan vervolgens online de bestelling door gegeven en na twee dagen was de urn al binnen super goede service en raad het zeker aan bij familie en vrienden

Pluspunten

Topbedrijf! Goede klantenservice. Fijn contact. Snelle levering! Aanbevolen!

Ga zo door!

Blauwstraat 63

4651GB Steenbergen (NB)

Over Urnwebshop.nl

Onze Voordeelwebwinkels bieden U online (of fysiek in onze sfeervolle Gedenkwinkel in het centrum van het Noord-Brabantse Steenbergen) keus uit een unieke collectie handgemaakte urnen, asbeelden, assieraden, dierenurnen, graflantaarns en grafdecoratie. Tegen gereduceerde Internet-prijs krijgt u bij ons een origineel product. Begripvolle aandacht en assistentie. Persoonlijke service vanuit een goed hart. En een snelle, betrouwbare en veilige levering. Zoals dat hoort bij zulke emotioneel beladen artikelen. Da's voor u alweer één zorg minder... Urnwebshop.nl levert als essentiële winkel uiteraard ook uit in onzekere tijden van materiaalschaarste, oorlog en crisis. Het kan door de huidige omstandigheden alleen soms iets langer duren dan gepland. Houdt daar aub rekening mee! Urnwebshop.nl voldoet op alle punten aan de Geen Gedoe Garantie van de Consumentenbond. Als enige in onze branche! Mede door ruim 100.000 tevreden klanten (waardering: 9.3 en 9.7) zijn we de afgelopen 15 jaar diverse malen uitgeroepen tot Bedrijf van het Jaar.