Pluspunten

hele snelle levering en voorafgaand direct antwoord gekregen op een vraag die ik had. Waren alle webshops maar zó!

Pluspunten

ik heb het product tijdig en in goede conditie ontvangen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie bij de bestelling

Verwarrende info levering

Pluspunten

Nette site, goed overzicht, vlotte verzending, product in goede orde ontvangen.

Pluspunten

Contact is goed. Snelle reactie op mail. Mijn levering was op en top goed en netjes verpakt. Geen kams op beschadigingen.

Pluspunten

Hele aardige vriendelijke mensen die je ook echt helpen. Snelle verzending. Goed en degelijk verpakt pakket.

Pluspunten

Heel veel keuze in urnen en de prijs kwaliteit perfect. Daarbij een hele snelle levering.

Geen verbetering nodig

Pluspunten

Eenvoudig bestelling te plaatsen en snelle reactie over levertijdstip

Nvt

Pluspunten

Beste, Wij hadden een honden urn besteld, begin december, doch konden ze de urn niet op tijd leveren, sneeuwval en Kerstdagen waarschijnlijk. Na een aantal weken wachten en regelmatig telefonisch contact te hebben gehad, ook de Urnwebshop is afhankelijk van de leveranciers, kregen we via de mail een voorstel waar op wij zijn ingegaan. We konden een andere urn kosteloos bestellen. Het geld is teruggestort en de urn is geleverd. Al bij al zeg ik, prima service en aardig volk.

Pluspunten

Mooie urnen en goede service. Bestelling op tijd en netjes verpakt. Milieu vriendelijk. Ben heel tevreden

nvt

Pluspunten

Urn was goed ingepakt.Snelle levering.

Pluspunten

We zijn zeer tevreden over de levering van de prachtige urn

Pluspunten

Snelle en nette manier van bestelling leveren naar de klant

geen

Pluspunten

Ik kreeg na het opvragen van informatie op zondag (oudjaarsdag) dezelfde dag nog een reactie. Daarnaast ben ik erg blij met de mooie urn die bij mij thuis bezorgd is.

Pluspunten

Onze vragen zijn telefonisch keurig, respectvol beantwoord en uitgelegd. Wij hebben de prachtige urn in goede orde ontvangen, zijn er heel blij mee en is zeer waardevol voor ons. Bedankt! Cijfer 8

Tip: misschien vermelden over Vulling as in de urn; dit gaat naar gewicht van de overledene.

Pluspunten

Supersnelle levering van prima materialen

Pluspunten

De levering was snel en zeer correct verzorgd heel erg fijn

Pluspunten

Zeer tevreden een hele snelle levering.

Pluspunten

topsite, topbedrijf, top-service. Alles klopt aan deze webshop. Echt een aanrader. Hele mooie gedenkartikelen bestelt en heel snel ontvangen. Met track & trace, communicatie en handleidingen. Dank voor alle hulp

Ga zo door

Pluspunten

snelle levering, product ziet eruit als voorgesteld, fijn dat er een track and trace code was.

Pluspunten

snelle en correcte levering

Blauwstraat 63

4651GB Steenbergen (NB)

Over Urnwebshop.nl

Onze Voordeelwebwinkels bieden U online (of fysiek in onze sfeervolle Gedenkwinkel in het centrum van het Noord-Brabantse Steenbergen) keus uit een unieke collectie handgemaakte urnen, asbeelden, assieraden, dierenurnen, graflantaarns en grafdecoratie. Tegen gereduceerde Internet-prijs krijgt u bij ons een origineel product. Begripvolle aandacht en assistentie. Persoonlijke service vanuit een goed hart. En een snelle, betrouwbare en veilige levering. Zoals dat hoort bij zulke emotioneel beladen artikelen. Da's voor u alweer één zorg minder... Urnwebshop.nl levert als essentiële winkel uiteraard ook uit in onzekere tijden van materiaalschaarste, oorlog en crisis. Het kan door de huidige omstandigheden alleen soms iets langer duren dan gepland. Houdt daar aub rekening mee! Urnwebshop.nl voldoet op alle punten aan de Geen Gedoe Garantie van de Consumentenbond. Als enige in onze branche! Mede door ruim 100.000 tevreden klanten (waardering: 9.3 en 9.7) zijn we de afgelopen 15 jaar diverse malen uitgeroepen tot Bedrijf van het Jaar.