Pluspunten

Snelle en correcte levering

Pluspunten

super netjes en direct echt een aanbeveling voor iedereen,

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nette, vriendelijke mail over de status van de bestelling.

Door de maner waarop de artikelen op de website worden aangeboden, had ik het idee 3 katoenen lonten aangeschaft te hebben voor 4 euro. Dit bleek bij levering 1 lont te zijn voor 4 euro. Dit vond ik nogal prijzig. Misschien iets duidelijker zijn bij de bestelling?

Pluspunten

De levering wel snel binnen En de bestelling is mooier dan als op de foto en het is gewoon een goeie aanrader naar de volgende klant

Geen opmerking en geen verbetering’s punten voor Mogelijk

Pluspunten

Goede overzichtelijke website, telefonisch goed bereikbaar, vriendelijk te woord gestaan, goede service, verpakking en bezorging goed en op tijd. Alleen maar lof

Pluspunten

keurige levering

Pluspunten

Het pakket is snel en netjes geleverd

N.v.t

Pluspunten

toppy

Pluspunten

goedde snelle en nette service.

Pluspunten

Heel mooi en vlug verzonden. Juist een dag voor de crematie ontvangen. Bedankt . Sterk aan te bevelen.

Pluspunten

Ik had een kleine asvlinder besteld. Werd de dag na mijn bestelling gebeld dat deze niet voorradig was, men kon niet aangeven wanneer deze weer geleverd kon worden. Ik kon toen het grote model krijgen voor dezelfde prijs. Daar was ik heel blij mee. Een goede, klantvriendelijke oplossing. En ik had dit model de volgende dag al in huis.

Pluspunten

+ Snel contact na het stellen van een vraag + Snelle levering van het product + De kwaliteit is goed

De omschrijving van het product klopte niet helemaal, maar na contact gehad te hebben was dit snel duidelijk en is het aangepast.

Pluspunten

Ik ben heel blij met de aankoop. Het is betaalbaar. Goede en snelle service. Top. Het aller blijste ben ik met het herinning hart, waar ik de as van mijn moeder in kan doen. Elke keer als ik de tekst lees lopen de tranen over me wangen van emotie.

Geen.

Pluspunten

Snelle levering, keurig verpakt en bezorgd

Pluspunten

Snelle levering en werd goed op de hoogte gehouden van de levering.

Niets

Pluspunten

Vlotte afhandeling.

Pluspunten

Snel geleverd en mooi verpakt

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie urn maar voor het geld had ik een andere kwiteit verwacht. En vindt het niet kunnen dat je zonder een verzekering van 10 euro niet bij jullie kan bestellen . Dan vind ik 60 totaal een hoop geld

Verzekering kosten weglaten

Pluspunten

Alles keurig en op tijd

Pluspunten

Als heel duidelijk op de site. netjes verstuurd en snel.

Geen ga zo door

Blauwstraat 63

4651GB Steenbergen (NB)

Over Urnwebshop.nl

Onze Voordeelwebwinkels bieden U online (of fysiek in onze sfeervolle Gedenkwinkel in het centrum van het Noord-Brabantse Steenbergen) keus uit een unieke collectie handgemaakte urnen, asbeelden, assieraden, dierenurnen, graflantaarns en grafdecoratie. Tegen gereduceerde Internet-prijs krijgt u bij ons een origineel product. Begripvolle aandacht en assistentie. Persoonlijke service vanuit een goed hart. En een snelle, betrouwbare en veilige levering. Zoals dat hoort bij zulke emotioneel beladen artikelen. Da's voor u alweer één zorg minder... Urnwebshop.nl levert als essentiële winkel uiteraard ook uit in onzekere tijden van materiaalschaarste, oorlog en crisis. Het kan door de huidige omstandigheden alleen soms iets langer duren dan gepland. Houdt daar aub rekening mee! Urnwebshop.nl voldoet op alle punten aan de Geen Gedoe Garantie van de Consumentenbond. Als enige in onze branche! Mede door ruim 100.000 tevreden klanten (waardering: 9.3 en 9.7) zijn we de afgelopen 15 jaar diverse malen uitgeroepen tot Bedrijf van het Jaar.