Pluspunten

Snel mailcontact en er worden geen verzendkosten berekend

Pluspunten

Super snel en mooi bezorgd. Dank je wel.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel geleverd, keurig email gekregen wanneer het ontvangen en verstuurd werd

10 euro extra voor de koerier vond ik een beetje veel. Want het kwam gewoon met postnl, en dat is normaal minder om te verzenden.

Pluspunten

Perfecte Service Alles is goed verpakt en snelle levering.

Pluspunten

duidelijke web shop snelle levering

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

door slechte weersomstandigheden een pakketje niet versturen vindt ik niet goed en ook dat dit niet even wordt gemeld slecht

Pluspunten

Goed verpakt, snelle levering, goede communicatie

Eventueel track & trace per email verzenden zodat je het pakje kan volgen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ruime keuze, vlotte bevestiging van bestelling, mooi product

levertijd zou wat sneller kunnen

Pluspunten

Heel snelle levering en prachtige engel met vleugels urn voor ons zo geliefde sheltie Belle. Instructies zijn zeer duidelijk om de urn te vullen.

Pluspunten

Ik vond het zeer positief dat ik direkt na een mail te hebben gestuurd, vrijwel direkt antwoord kreeg. En heel correct en vriendelijke mail wisseling.

Ga zo door

Pluspunten

Goede service, problemen met levering goed en zeer snel verholpen.. echt n goede keus en n aanrader..ben zeer blij met mn mooie engelen urn voor mijn moeder..dank je wel!

Ze doen al goede service dus zou niet weten wat nog aan te merken

Pluspunten

Stipt op tijd geleverd. Besteld product beantwoordt 100 % aan mijn verwachtingen. Tevreden klant.

Pluspunten

Zeer snelle afwikkeling en levering van de bestelde producten!

Pluspunten

ecologisch verantwoorde doch stevige verpakking, snelle service, stipte levering, fluwelen zwart doosje geeft meerwaarde aan presentatie

blijven zoeken naar mooie/moderne urnontwerpen, top!

Pluspunten

Mooi product, snelle levering dus geen klachten

Pluspunten

Alles is snel en goed verlopen.

Pluspunten

Telefonisch werden mijn vragen heel vriendelijk beantwoord. Ik had een opmerking bij mijn bestelling geplaatst, en daarop werd ook nog gereageerd om zeker te zijn van wat ik bedoelde.

Pluspunten

Alles in orde.

Geen.

Pluspunten

Bedankt voor het leveren van een prachtig aandenken Voor mijn vrouw het word een pronkstuk op haar Graf heel mooi en betaalbaar bedankt P Hijdra

Geen maken waar wat ze beloven

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Super snel geleverd. Het product ziet eruit zoals op het plaatje.

Pluspunten

Prima bedrijf

Pluspunten

10 punten voor de hele goede manier waar mee Uw bedrijf het voor mij gedaan hebt.Hier door zal ik een ieder die het over komt ze naar U verwijzen mijn hele grote dank daar voor.

Die heb ik voor U niet het was uitstekent.

Blauwstraat 63

4651GB Steenbergen (NB)

Over Urnwebshop.nl

Onze Voordeelwebwinkels bieden U online (of fysiek in onze sfeervolle Gedenkwinkel in het centrum van het Noord-Brabantse Steenbergen) keus uit een unieke collectie handgemaakte urnen, asbeelden, assieraden, dierenurnen, graflantaarns en grafdecoratie. Tegen gereduceerde Internet-prijs krijgt u bij ons een origineel product. Begripvolle aandacht en assistentie. Persoonlijke service vanuit een goed hart. En een snelle, betrouwbare en veilige levering. Zoals dat hoort bij zulke emotioneel beladen artikelen. Da's voor u alweer één zorg minder... Urnwebshop.nl levert als essentiële winkel uiteraard ook uit in onzekere tijden van materiaalschaarste, oorlog en crisis. Het kan door de huidige omstandigheden alleen soms iets langer duren dan gepland. Houdt daar aub rekening mee! Urnwebshop.nl voldoet op alle punten aan de Geen Gedoe Garantie van de Consumentenbond. Als enige in onze branche! Mede door ruim 100.000 tevreden klanten (waardering: 9.3 en 9.7) zijn we de afgelopen 15 jaar diverse malen uitgeroepen tot Bedrijf van het Jaar.