Pluspunten

Snelle en nette service

Leveringskosten hoog bij kleine afname

Pluspunten

Snelle levering. Goede producten.

Gewoon zo door gaan!

Pluspunten

Het urntje werd zeer snel en keurig verpakt bezorgd. Het kwam heel goed overeen met de afbeelding die we op de website hadden gezien.

Pluspunten

Gedenkharten met tekst besteld. Zijn goed aangekomen en heel mooi ik ben er dan ook erg blij mee. En een snelle en goede service. Groetjes Sylvia

Pluspunten

Goede en snelle levering. Prijs en kwaliteit in balans. Alles wordt netjes verpakt aangeleverd. Zeker een aanbeveling!

De handleiding van lijm niet alleen in het Pools.

Pluspunten

Ruime keus. Duidelijke site. Snelle levering

Pluspunten

Goede snelle levering. Product goed verpakt.

Pluspunten

Goede kwaliteit voor een goede prijs, snelle levering.

Jammer dat de porto ook 10 euro is voor 3 kaarsjes op batterij, daar worden ze dan weer duur van eigenlijk.

Pluspunten

Super snelle en keurige levering...

Pluspunten

Zeer duidelijk site, en perfecte afwikkeling van de bestelling, met duidelijk verzend info track en trace. zelfs toen een deel van de bestelling bij de maker uit Duitsland moest komen., dat ook rechtstreeks is geregeld. Daarnaast was er kort tel. contact met een ook direct beantwoorde vraag.

Geen enkele

Pluspunten

Snelle levering. Producten zijn goed.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Het product is in goeie staat geleverd.

Een snellere verzending{ levering} zou wel beter zijn, aan gezien ik bij de bestelling spoed had vermeld.

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Het is met alle zorg en toewijding ingepakt. De urn die ik besteld heb is zo MOOI hoe vervelend het ook is ben ik heel blij met deze urn en ben ik er trots op dat ik die voor mijn man besteld heb! Dank u wel.

Pluspunten

We hadden een urn van glas besteld. Deze was zeer zorgvuldig ingepakt. De bestelling werd zeer snel geleverd.

Pluspunten

duidelijke site en snelle levering!

Pluspunten

Het is erg snel leverbaar! Dat was echt heel fijn. En het is heel netjes in een mooi doosje geleverd! Ik ben heel tevreden.

Pluspunten

Goede communicatie, snelle productie, makkelijk af te halen, viendelijke en behulpzaam. Mooi product geleverd.

Afhaaladres bij Oude Gracht 5, westzijde vermelden.

Pluspunten

Heb mijn bestelling keurig op tijd ontvangen. Netjes verpakt en niks beschadigd . Ben blij dat ik het bij jullie besteld heb. Krijgt een heel mooi plaatsje in de huiskamer.

Zou geen verbeterpuntjes weten , is perfect bedrijf.

Pluspunten

Goede telefonische informatie gekregen zeer vriendelijk en behulpzaam. Snelle levering het product was zeer goed verpakt. De urn ziet er exact hetzelfde uit als op de afbeelding weergegeven. Er was een goede en duidelijk beschrijving bijgevoegd wbt het vullen van de urn. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

Nvt

Pluspunten

Bezorging is perfect en doen wat ze schrijven!

Pluspunten

Nadat ik aangegeven had dat de geleverde urn beschadigd was werd meteen een nieuwe opgestuurd!! Echt super service van dit bedrijf, ik zou het zeker aanbevelen aan anderen!!

Pluspunten

Prachtig artikel mooi op tijd geleverd.

Pluspunten

Correcte behandeling en afhandeling.

Uitnodiging voor deze enquête aanpassen aan de aankoop. Koop een lont en er wordt gesproken over een " herinnering ".

Alleen het verzend kosten is aan de hoge kant. Maar verder een top bedrijf

Blauwstraat 63

4651GB Steenbergen (NB)

Over Urnwebshop.nl

Onze Voordeelwebwinkels bieden U online (of fysiek in onze sfeervolle Gedenkwinkel in het centrum van het Noord-Brabantse Steenbergen) keus uit een unieke collectie handgemaakte urnen, asbeelden, assieraden, dierenurnen, graflantaarns en grafdecoratie. Tegen gereduceerde Internet-prijs (met Laagste Prijs Garantie!) krijgt u bij ons een origineel product. Begripvolle aandacht en assistentie. Persoonlijke service vanuit een goed hart. En een snelle, betrouwbare en veilige levering. Zoals dat hoort bij zulke emotioneel beladen artikelen. Da's voor u alweer één zorg minder... Urnwebshop.nl levert als essentiële winkel uiteraard ook uit in onzekere tijden van materiaalschaarste, oorlog en crisis. Het kan door de huidige omstandigheden alleen soms iets langer duren dan gepland. Houdt daar aub rekening mee! Urnwebshop.nl voldoet op alle punten aan de Geen Gedoe Garantie van de Consumentenbond. Als enige in onze branche! Mede door ruim 150.000 tevreden klanten (waardering: 9.3 en 9.7) zijn we de afgelopen 15 jaar diverse malen uitgeroepen tot Bedrijf van het Jaar.