Pluspunten

Snel en goed overleg via mail etc.

Misschien handig om, zoals ik ook bij paar andere websites zag, op de website een genummerd blokje op te nemen met diverse gangbare lettertypen met naam van letterfont.

Pluspunten

Snelle levering, nette communicatie. De urn was goed verpakt en is erg mooi.

Levering was via een speciale koerier waar ook extra voor betaald is. Ik vond het niet prettig dat de urn bij onze buren is afgegeven. Een bericht van wanneer de urn geleverd wordt of een telefoontje had ik bij deze hoge extra kosten op zijn minst verwacht. Aflevering bij de buren vind ik in dit geval niet gepast (zou ook als optie opgenomen kunnen worden wel/niet leveren bij buren).

Pluspunten

snelle bezorging en goed beschermd verstuurd heel tevreden

Pluspunten

Snel en correct geleverd

Vond het ringetje wat in het slotje moet een beetje gek klein / dun.

Pluspunten

Onze bestelde lantaarn was binnen de afgesproken tijd geleverd en goed verpakt zodra hij tijdens het transport niet beschadigd kon worden

Pluspunten

Snelle levering zoals aangegeven,wordt op de hoogte gehouden welke dag en tijd het bezorgd wordt en vooral zéér tevreden over het product

Pluspunten

Afspraken worden zeer zorgvuldig en correct nagekomen. Contact is vriendelijk. Een dikke aanrader.

Pluspunten

voldoet aan de verwachtingen

geen

Pluspunten

Na het zien van een graflantaarn , heb ik het bedrijf gebeld Vriendelijke en oprechte bedrijfsvoeing. En de graflantaarn werd keurig afgeleverd .netjes verpakt . After pay betaald . Ben zeer tervreden. Het graf is na deze levering helemaal af. Met deze mooie lantaarn.

Pluspunten

Snel, goed verpakt

Pluspunten

Geweldig echt goed ingepakt. Het is iets voor het leven. Echt top!!!

Pluspunten

Ruime keuze, goede prijs kwaliteit verhouding, snelle service, betrokken, goede communicatie.

Pluspunten

Realistisch, dus wat je op de foto ziet dat krijg je ook. Snelle levering

Pluspunten

Ik vind het bedrijf nettje met verzenden Nettjes de mail er bij

Pluspunten

Alles in goede orde ontvangen goed ingepakt en ook exstra as zakje waar ik om gevraagt had zat er bij dus gewoon top dank je wel namens dirk en anka uit st willebrord wij hebben nu mooie herinnering voor ons hondje sita

Kan er geen bedenken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik ben heel tevreden

Alles is ok

Pluspunten

Goede duidelijke website Direkt en makkelijk contact Snelle afwikkeling en opvolging afspraken

Pluspunten

Mooie urn

Er zat 1 wit (i.p.v. zwart) plekje op de urn, het is handig dit te corrigeren voor het versturencv

Pluspunten

Snelle levering. Mooie urn.

Pluspunten

ik had de verkeerde kleur urn gekregen en het werd netjes op gelost zeer tevreden

geen

Pluspunten

Snelle levering in goede verpakking op de site stond 20 werkdagen maar binnen een week had ik de urnen binnen

geen zover ik het heb mogen ervaren

Pluspunten

Snelle en zeer goede service

Blauwstraat 63

4651GB Steenbergen (NB)

Over Urnwebshop.nl

Onze Voordeelwebwinkels bieden U online (of fysiek in onze sfeervolle Gedenkwinkel in het centrum van het Noord-Brabantse Steenbergen) keus uit een unieke collectie handgemaakte urnen, asbeelden, assieraden, dierenurnen, graflantaarns en grafdecoratie. Tegen gereduceerde Internet-prijs (met Laagste Prijs Garantie!) krijgt u bij ons een origineel product. Begripvolle aandacht en assistentie. Persoonlijke service vanuit een goed hart. En een snelle, betrouwbare en veilige levering. Zoals dat hoort bij zulke emotioneel beladen artikelen. Da's voor u alweer één zorg minder... Urnwebshop.nl levert als essentiële winkel uiteraard ook uit in onzekere tijden van materiaalschaarste, oorlog en crisis. Het kan door de huidige omstandigheden alleen soms iets langer duren dan gepland. Houdt daar aub rekening mee! Urnwebshop.nl voldoet op alle punten aan de Geen Gedoe Garantie van de Consumentenbond. Als enige in onze branche! Mede door ruim 150.000 tevreden klanten (waardering: 9.3 en 9.7) zijn we de afgelopen 15 jaar diverse malen uitgeroepen tot Bedrijf van het Jaar.