Pluspunten

Pluspunten

Ik kan dit alleen maar aan bevelen. Geen enkel punt van kritiek, snelle levering en boven verwachting, echt heel mooi. Hoop dat het lang niet nodig zal zijn, maar mocht het wel zo zijn dat zal ik zeker hier weer bestellen.

Geen. Alles tot in de puntjes voor elkaar. kan alleen maar zeggen, houden zo

Pluspunten

Super snel en erg behulpzaam , luisteren heel goed naar de klant!

Niks, zal hier hopelijk niet vaak bestellen maar zeker een aanrader

Pluspunten

Snel en netjes.

Pluspunten

Ze hebben mij netjes behandeld kon de urn zo weer ruilen voor andere kleur.

Pluspunten

Snelle service product is precies zoals je het besteld

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

de urn is heel mooi en geniet ervan dat ik dan zo mooie herinnering bij mij kan houden

dat als het weekend er tussen zit en de order vrijdags is besteld s,morgens dat die dan pas dinsdags word op gestuurd naar de klant.

Pluspunten

Goede service. Urnen waren goed ingepakt.

Pluspunten

Nette snelle levering

Pluspunten

Hele snelle levering en superveilig ingepakt

Niet is helemaal prima zo als het is

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

In de boedhha zat bij de halls een breuk toen wij het uitpakten brak het hoofd eraf. Wij hebben dat gelijmd want meosten door . Wij zijn echter totaal niet tevreden over de kwaliteit van de urn

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

ze bieden een mooi en uitgebreid assortiment

het artikel zou volgens vermelding op de website binnen 1 a 2 dagen worden geleverd. maar bij de betaal en verzendbevestiging stond ineens vermeld dat ivm vakantie van de leverancier het 3 weken duurde dit had ik graag van tevoren geweten want ik wilde dit op een speciale datum aan mijn moeder schenken en heb nu en alternatief moeten zoeken

Pluspunten

Na bestelling snel ontvangen.

Is voor ons moeilijk te bepalen.

Pluspunten

Via Internet gevonden bleek dit een gouden iets te zijn! Ik heb een prachtige urn voor mijn kat gevonden waar ik,na bezorging,heel blij mee ben. Hij heeft een prachtige plek in de woonkamer gekregen waar hij zeker niet misstaat. Mijn welgemeende complimenten voor jullie.

Pluspunten

Snelle en discrete levering

Nvt

Pluspunten

Goed bereikbaar telefonisch. De vragen worden duidelijk beantwoord. Correcte levering. Goed bedrijf, zal ik zeker anderen adviseren.

Welke dag het pakket geleverd wordt. Binnen x dagen is niet echt duidelijk vind ik.

Pluspunten

Alles conform de informatie die ik op de website gevonden heb. Mooie producten voor een minder mooie gebeurtenis.

Indien mogelijk mag bij een artikel op voorraad de levering sneller. Echter, ik weet niet hoe dit past binnen de organisatie. andere web shops kunnen sneller leveren, maar jullie wel iets bijzonders en dat moet zorgvuldig.

Pluspunten

Zeer Snelle levering, perfecte staat

Pluspunten

Snelle en nette levering

Pluspunten

Snelle levering, de extra informatie over de herkomst van de urn, zoals wie de kunstenaar is, maakt het toch net weer wat meer bijzonder voor ons.

Pluspunten

super

zal het niet weten ben te vreden

Pluspunten

goed snelle levering,duidelijke informatie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

prijs, assortiment

levertijd

Blauwstraat 63

4651GB Steenbergen (NB)

Over Urnwebshop.nl

Onze Voordeelwebwinkels bieden U online (of fysiek in onze sfeervolle Gedenkwinkel in het centrum van het Noord-Brabantse Steenbergen) keus uit een unieke collectie handgemaakte urnen, asbeelden, assieraden, dierenurnen, graflantaarns en grafdecoratie. Tegen gereduceerde Internet-prijs krijgt u bij ons een origineel product. Begripvolle aandacht en assistentie. Persoonlijke service vanuit een goed hart. En een snelle, betrouwbare en veilige levering. Zoals dat hoort bij zulke emotioneel beladen artikelen. Da's voor u alweer één zorg minder... Urnwebshop.nl levert als essentiële winkel uiteraard ook uit in onzekere tijden van materiaalschaarste, oorlog en crisis. Het kan door de huidige omstandigheden alleen soms iets langer duren dan gepland. Houdt daar aub rekening mee! Urnwebshop.nl voldoet op alle punten aan de Geen Gedoe Garantie van de Consumentenbond. Als enige in onze branche! Mede door ruim 100.000 tevreden klanten (waardering: 9.3 en 9.7) zijn we de afgelopen 15 jaar diverse malen uitgeroepen tot Bedrijf van het Jaar.