Pluspunten

Telefonisch werden mijn vragen duidelijk en vriendelijk beantwoord. Mijn bestelling is snel in behandeling genomen en binnen een paar dagen had ik mijn bestelling in huis; goede service.

Pluspunten

Goede service, Snel antwoord op gestelde vragen.

Pluspunten

Netjes te woord gestaan door de medewerker! Optijd en heel ontvangen ben er heel blij mee !! Goeie en snelle service ! Bedankt

Heb ik niet, alles gaat goed en netjes ik zeg ga zo door!

Pluspunten

Urn is nog mooier als op de foto. Werd de volgende dag al zeer goed ingepakt bezorgd

Geen, super!

Pluspunten

Prachtige Urn, goed verpakt, snel geleverd, TOP!!!

Pluspunten

zeer ruime keuze, goed werkende webshop, korte levertijd en de geleverde urnen zijn super netjes verpakt.

Pluspunten

goede producten en prijs en snelle levering

geen

Pluspunten

adequate zending en ontvangst van urn. urn is van hoge kwaliteit.

geen

Pluspunten

Snel en correct! Mooi product ook

Pluspunten

Snel, duidelijk, mooie producten

Eventuele avond leveringen

Pluspunten

Mooie urn en heel snel geleverd.

Pluspunten

De mensen achter dit bedrijf hebben een hart van goud. Zeer mooie artikelen. Voor iedereen wel iets naar zijn of haar smaak. Het verliezen van mijn dierbare zal altijd pijnlijk blijven maar met de mooie urn van urnwebshop.nl heeft ze een zeer mooi en waardig plekje in mijn huis. Nogmaals dank Mike & Andrew.

NVT

Pluspunten

zeer vriendelijke service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levertijd Goede telefonische bereikbaarheid in Utrecht. Goed en vriendelijk telefonisch contact met de zaak Utrecht ivb met klacht.

Ik was de hele dag thuis..telefoon continu bij me toch de bezorger gemist. Verder bleekvolgens een deskundige het schroefje van de armband lam te zijn maar ik wilde perse de as op bevrijdingsdag er in doen dus hebben we t helaas dichtgelijmd. Verder hoop ik dat het slotje sterk genoeg is het ziet er fragiel uit en hoop het armbandje mede daardoor nooit te verliezen!

Pluspunten

2 artikelen besteld, 1 artikel was nog niet op voorraad en ik werd daarover gelijk gebeld. Ik vond dat heel netjes en erg persoonlijk. Er werd ook een te verwachte levertijd aangegeven en die klopte ook. Goede service, goede en mooie artikelen.

Pluspunten

Snelle levering en zodra je een mailtje stuurt krijg je snel antwoord, wat ik heel fijn vond.

Pluspunten

snelle levering en netjes verpakt

iets duidelijkerheid over de grote vond beetje klein uitvallen in het echt beetje jammer

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Nu helemaal niets meer. Dit is nu al de 3e mail die jullie me sturen. Is er dan niemand leest wat er staat? Dit wordt gewoon vervelend op deze manier

Niet standaard een paar keer mail sturen om jullie te beoordelen. Dat kan irritant overkomen. En al helemaal zo'n enquete die je helemaal moet invullen... We hebben iets besteld, we zijn tevreden en daar laten we het bij

Pluspunten

Ze doen alles, binnen hun kunnen, om er voor te zorgen dat de bestelling op tijd binnenkomt. (ik besteld last-minute). Goede informatie over de telefoon, nemen de tijd voor je vragen. Ruime keus voor een mooie prijs in de internetwinkel

Pluspunten

Geleverd zo als besteld, Kleur goed, Goed verzorgd, levering snel en goed,

Blauwstraat 63

4651GB Steenbergen (NB)

Over Urnwebshop.nl

Onze Voordeelwebwinkels bieden U online (of fysiek in onze sfeervolle Gedenkwinkel in het centrum van het Noord-Brabantse Steenbergen) keus uit een unieke collectie handgemaakte urnen, asbeelden, assieraden, dierenurnen, graflantaarns en grafdecoratie. Tegen gereduceerde Internet-prijs krijgt u bij ons een origineel product. Begripvolle aandacht en assistentie. Persoonlijke service vanuit een goed hart. En een snelle, betrouwbare en veilige levering. Zoals dat hoort bij zulke emotioneel beladen artikelen. Da's voor u alweer één zorg minder... Urnwebshop.nl levert als essentiële winkel uiteraard ook uit in onzekere tijden van materiaalschaarste, oorlog en crisis. Het kan door de huidige omstandigheden alleen soms iets langer duren dan gepland. Houdt daar aub rekening mee! Urnwebshop.nl voldoet op alle punten aan de Geen Gedoe Garantie van de Consumentenbond. Als enige in onze branche! Mede door ruim 100.000 tevreden klanten (waardering: 9.3 en 9.7) zijn we de afgelopen 15 jaar diverse malen uitgeroepen tot Bedrijf van het Jaar.