Pluspunten

snelle levering en goed verpakt. voldoet aan verwachting.

geen

Pluspunten

is in goede order ontvangen en goede sevice en uitleg bij ophalen en netjes en zorgvuldig verpakt

Pluspunten

Hele overzichtelijke website. Enorme keuze. Spullen op tijd en super netjes ingepakt geleverd.

Vooral zo doorgaan !!

Pluspunten

goed geholpen als het niet naar ons zin hoef de het product niet te nemen

Pluspunten

Ik had de "Premium Kristalglazen 3D Pandora Black Traan Urn" besteld en op de bevestiging stond een levertijd van 7 werkdagen maar dat werden er maar slecht 2. Ik was positief verrast en zeer blij met deze snelle en correcte levering.

Pluspunten

Snelle levering Ook betaalbare artikelen Breekbare artikelen goed verpakt

Pluspunten

Zeer snelle levering en heel mooi zeer tevreden

Pluspunten

Heel veel keus. Snelle levering.

Pluspunten

Hele snelle levering!

Pluspunten

Snelle service ,

Punt van aandacht om als je een zending verstuurt met kranten er op te letten dat je er geen pagina in stop met rouwadvertenties . Dit was bij ons wel het geval en dat kan toch gevoelig liggen bij mensen

Pluspunten

Super bedrijf 23 november een urn besteld en de volgende dag al in huis echt een aanrader heb dit bedrijf dan ook bij het crematorium viviana aangereikt

Pluspunten

snel, correct.

geen idee

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering, milieu vriendelijk verpakt.

Pluspunten

Duidelijke site Snelle levering

Pluspunten

Niets dan lof. Vanaf het moment van bestellen van de " graflantaarn", heeft de man het bedrijf zelf mij bij gestaan. En vanwege zijn hulp kon dan de "graflantaarn" besteld worden. Uiteindelijk niet lan hoeven te wachten tot het moment dat mijn bestelling aan de deur werd aangeboden.

2 sterren: slechter dan verwacht

Veel te dure verzending . Was niet met koerier gewoon postnl 6.95 is normaal ipv 10 euro. Mag me wel 6 euro retour sturen. 2x de. Bestelling ontvangen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

we werden netjes ontvangen, en er was een mooie huiselijke sfeer.

graag antwoord geven op mail, ook al is deze negatief. ook foutjes toegeven en echt oplossen, die 20 euro die wij onterecht moesten betalen, na aankoop van 3 hangers, ook eerlijk terug storten. en het schroefje is wel erg beschadigt, hopelijk wordt dat nog opgelost.

Pluspunten

Keurig geregeld Mooi kwalitiet

Niet van toepassing

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

heel mooi e urn. wij hebben nu een heel mooi aandenken aan onze dochter. bedankt voor nette afwerking van onze bestelling.

Pluspunten

Goede communicatie. Toen artikel iets later zou zijn doordat het niet meer o pvoorraad was, netjes over geinformeerd en toch hele snelle levering! Mooi artikel

Artikel verpakt in hele grote doos met krantenproppen. Doos kan wat kleiner!

Pluspunten

levering komt precies zoals afgesproken

geen idee vind er al een ruime keus

Pluspunten

Duidelijke,.overzichtelijke webside en deskundige en vriendelijke benadering bij telefonisch advies.

Geen idee

Blauwstraat 63

4651GB Steenbergen (NB)

Over Urnwebshop.nl

Onze Voordeelwebwinkels bieden U online (of fysiek in onze sfeervolle Gedenkwinkel in het centrum van het Noord-Brabantse Steenbergen) keus uit een unieke collectie handgemaakte urnen, asbeelden, assieraden, dierenurnen, graflantaarns en grafdecoratie. Tegen gereduceerde Internet-prijs krijgt u bij ons een origineel product. Begripvolle aandacht en assistentie. Persoonlijke service vanuit een goed hart. En een snelle, betrouwbare en veilige levering. Zoals dat hoort bij zulke emotioneel beladen artikelen. Da's voor u alweer één zorg minder... Urnwebshop.nl levert als essentiële winkel uiteraard ook uit in onzekere tijden van materiaalschaarste, oorlog en crisis. Het kan door de huidige omstandigheden alleen soms iets langer duren dan gepland. Houdt daar aub rekening mee! Urnwebshop.nl voldoet op alle punten aan de Geen Gedoe Garantie van de Consumentenbond. Als enige in onze branche! Mede door ruim 100.000 tevreden klanten (waardering: 9.3 en 9.7) zijn we de afgelopen 15 jaar diverse malen uitgeroepen tot Bedrijf van het Jaar.