Pluspunten

Snelle levering ook in Belgie, goed verpakt. Ruime keuze op de web-site.

Pluspunten

Zeer netjes bezorgd .

Misschien ook een acceptgiro erbij om te betalen

Pluspunten

Ik heb de Urn ontvangen binnen 3 werkdagen zeer snel keurig verpakt .en hij valt zeker niet tegen .kleur & beschildering zijn eigenlijk mooier dan op de foto .. t.is een mooi symbool voor mijn man z,n Zeemans afscheid .. mijn vriendelijke dank yj toet van den Burg

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goeie service

geen

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering. Netjes mailverkeer. Aparte en toch goedkope urntjes!! Mijn wens is uitgekomen dankzij dit bedrijf waarvoor mijn dank. Nu heb ik rust.

Geen!!

Pluspunten

Snel, degelijk verpakt, dus puntgaaf geleverd, goede prijs, duidelijke website en informatie.

Pluspunten

nou in ieder geval omschrijft het artikel van u de juiste inhoud ik ben er zeer trots op om daar mijn gade in te mogen doen en om het zeer te bewaren .de vaas is zeer fijn van structuur ik moest het even tot mij door laten dringen voordat ik hier op een antwoord had met dank Dhr G Reinders Luxemburglaan 743 Heemskerk

Pluspunten

Soepele en heel positieve corespondensie. Ik hoop niet te vaak een urn te hoeven bestellen maar als het nodig mocht zijn ga ik zeker weer met dit bedrijf aan de slag.

zo als ik al schreef, niet op aan te merken.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Bereid sneller te leveren dan volgens de voorwaarden noodzakelijk

De nieuwe afspraak die werd gemaakt, werd niet nagekomen. Vervolgens werd er weinig begrip getoond voor de emotionele druk die daarbij op de nabestaanden kwam te liggen (urn werd te laat geleverd). Jammer, want verder lijkt dit een prima bedrijf.

Pluspunten

Goede service, snelle levering, snel en makkelijk te contacten

Pluspunten

een snelle af handeling goed service

Pluspunten

Keurige en zeer snelle levering. Ook direct reactie op een vraag per email. Top!

Gewoon zo doorgaan!!

Pluspunten

Mooie producten. Met veel liefde gemaakt. En met veel passie geëtaleerd. Goede site. Perfecte service. Waar collega's faalden, deed urnwebshop.nl wat het belooft: Snel leveren. Onze dank is groot!

Niets. Ga vooral zo door!

Pluspunten

Snelle levering. Goede kwaliteit.

Pluspunten

Zorgzaam geleverd...

Snellere levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi assortiment, snelle levering, en netjes verpakt.

Ik had een pandora hartjes asbedel besteld. Ik heb de as erin gedaan, en conform voorschriften ook het schroefje vastgelijmd. Toen ik de bedel met schoefdraad op mijn armband wilde draaien, bleek dit schroefdraad aardig wat haperingen te vertonen, waardoor het na lang proberen pas (heel stroef) over het schroefje van de armband draaide. Het is gelukt, maar niet zonder slag of stoot. Ik had liever gehad dat dit iets minder moeilijk te doen was, omdat ik nog wel eens een bedel erbij hang of gewoon wissel. En dat is nu heel lastig om te doen. En terugsturen met de as er al in was ook geen optie in mijn optiek. Dus mijn advies, test de schroeven voordat je ze verstuurd. (Had ik achteraf ook beter eerst kunnen doen..... Maar dat is altijd achteraf.) Voor de rest ben ik tevreden over mijn aankoop.

Pluspunten

Klantvriendelijk en corecte afhandeling als iets niet goed is. Zeer vlugge terug betaling top

Pluspunten

Snelle levering - prachtig product voor een mooie prijs!

Pluspunten

Mooieen spullen zeker de prijs waard

Pluspunten

Snel en zorgvuldig

Nvt

Pluspunten

Keurig bedrijf vlotte afhandeling ondanks het nog gemaakt moet worden!!

Pluspunten

ik had vandaag bestelt en de andere dag in huis dus dat is servers.

Pluspunten

eerste Bestelde Urn was niet leverbaar, kreeg daarna zonder extra te betalen een 20 Euro duurdere urn uit de webshop. Was zeer goed verpakt binnen enkele dagen binnen

Pluspunten

Wij kregen niet bestelde urn geleverd maar prima aangepakt en afgehandeld

Blauwstraat 63

4651GB Steenbergen (NB)

Over Urnwebshop.nl

Onze Voordeelwebwinkels bieden U online (of fysiek in onze sfeervolle Gedenkwinkel in het centrum van het Noord-Brabantse Steenbergen) keus uit een unieke collectie handgemaakte urnen, asbeelden, assieraden, dierenurnen, graflantaarns en grafdecoratie. Tegen gereduceerde Internet-prijs krijgt u bij ons een origineel product. Begripvolle aandacht en assistentie. Persoonlijke service vanuit een goed hart. En een snelle, betrouwbare en veilige levering. Zoals dat hoort bij zulke emotioneel beladen artikelen. Da's voor u alweer één zorg minder... Urnwebshop.nl levert als essentiële winkel uiteraard ook uit in onzekere tijden van materiaalschaarste, oorlog en crisis. Het kan door de huidige omstandigheden alleen soms iets langer duren dan gepland. Houdt daar aub rekening mee! Urnwebshop.nl voldoet op alle punten aan de Geen Gedoe Garantie van de Consumentenbond. Als enige in onze branche! Mede door ruim 100.000 tevreden klanten (waardering: 9.3 en 9.7) zijn we de afgelopen 15 jaar diverse malen uitgeroepen tot Bedrijf van het Jaar.