Pluspunten

Snelle goede service. Vooral de extra inspanning om op tijd te leveren is erg gewaardeerd.

Vooraf even checken of bepaalde manier van betalen door klant gebruikt moet worden? Wij hadden korte snelle levering nodig. Levering gebeurt, begrijpelijkerwijs, na ontvangst van betaling. Bank naar bank is dan misschien niet snel genoeg? Andere manier beter/handiger/sneller/zekerder? Het is allemaal goed gegaan hoor

Pluspunten

Bij uitbesteding van opdrachten deze ook in de gaten houden of aan de toezeggingen wordt voldaan.

Pluspunten

was zeer goed verpakt en korte leveringstijd. was zeer tevreden

Pluspunten

Geweldig product. Goede service en alles tot volle tevredenheid afgehandeld.

Pluspunten

Snelle en correcte levering,betaling ging ook vlot met I-deal. Zeer positief.

Misschien kunt U de mensen er op wijzen dat de as even gezeefd moet worden , wij hadden een klein steentje dat vast was komen te zitten in de opening.

Pluspunten

Ik vind het fijn dat ik het product waar ik naar op zoek was, bij dit bedrijf kon vinden. Heb er langer naar gezocht, maar jullie zijn de enigste in Nederand - na zoektocht- die dit product (nog) aanbieden. (Rozenkwarts mini urn engeltje) Het ziet er prachtig uit, ben er dan ook blij mee! Goed dat jullie gebruikte materialen gebruiken om product te versturen. Ziet er minder professioneel uit, maar ik heb daar geen moeite mee.

Pluspunten

Heel veel keuze. Waarheidsgetrouwe foto's. Snelle levering. Goede prijs.

geen.

Pluspunten

Begripvol Snel Niet duur Flexibel

Pluspunten

Super goede communicatie en service.

Eigenlijk heb ik geen verbeter punten. Misschien dat er een melding kan komen als zoals bij ons de producten door verschillende koeriers bedrijven worden verstuurd. Maar verder zou ik zeggen ga zo door.

Pluspunten

Kijken goed wat de wens is bij de opmerkingen. In verband met een verjaardags kado hebben ze het na een werkdag al verstuurd. Grote klasse dus.......

geen verbeterpunten

Pluspunten

Een super snelle levering, met een deskundig advies in een woord geweldig

ik zou ze niet weten,gewoon zo door blijven gaan

Pluspunten

Snel geleverd, duidelijk en mooie prijzen

Ik kreeg de urn zonder aankondiging binnen. En dit viel best rauw en zwaar op mijn dak. ik zou graag een mail willen krijgen op de dag van bezorging. Dat ik weet dat het er aan komt en me daar op kan voorbereiden.

Pluspunten

Duidelijke site en veel keuze

Mijn verzendkosten waren er niet bij opgeteld bij het betalen, dus die moet ik nu achteraf nog betalen.

Pluspunten

Stipte levering, kwaliteit van het product is heel goed. Heel tevreden.

Pluspunten

Service, klantgerichtheid, snelle reactie op vragen, betrokkenheid, bereikbaarheid

Pluspunten

Urn is helaas in puzzelstukjes aangekomen. Naar telefonisch contact wordt er een nieuwe urn toegezonden. Bedrijf neemt contact op met post nl die het pakket heeft verwerkt en bezorgd. Service is perfect van de urnwebshop ze verdienen een dikke pluim

Pluspunten

Snel geleverd in onberispelijke staat. Goed mailverkeer. Een heel mooi aandenken voor onze overleden hond.

Pluspunten

Snelle levering en mooie producten

Pluspunten

Snelle en keurige levering. Webshop ook duidelijk en veel keus

Op dit moment niets

Pluspunten

Was goed ingepakt en snel bezorgd . Vooral by zo.n product zeer belangrijk. Zyn te vreden!!!

Pluspunten

Snelle levering, zorgvuldig verpakt, zonder dat t product kan beschadigen. Redelijke prijs voor mijn aandenken aan mijn dierbare!

Geen, alles goed en naar wens verlopen!

Pluspunten

Alles. De manier hoe ze helpen, het begrip. Gewoon perfect

Pluspunten

Prima telefonische informatie na vraag op website. Tijdige informatie betreffende verzending. Zeer snelle verzending en prima - alsmede goed verpakt product

Zou het niet weten. Misschien informatie toevoegen betreffende te gebruiken ledkaarsen

Pluspunten

Was netjes bezorgd

Blauwstraat 63

4651GB Steenbergen (NB)

Over Urnwebshop.nl

Onze Voordeelwebwinkels bieden U online (of fysiek in onze sfeervolle Gedenkwinkel in het centrum van het Noord-Brabantse Steenbergen) keus uit een unieke collectie handgemaakte urnen, asbeelden, assieraden, dierenurnen, graflantaarns en grafdecoratie. Tegen gereduceerde Internet-prijs krijgt u bij ons een origineel product. Begripvolle aandacht en assistentie. Persoonlijke service vanuit een goed hart. En een snelle, betrouwbare en veilige levering. Zoals dat hoort bij zulke emotioneel beladen artikelen. Da's voor u alweer één zorg minder... Urnwebshop.nl levert als essentiële winkel uiteraard ook uit in onzekere tijden van materiaalschaarste, oorlog en crisis. Het kan door de huidige omstandigheden alleen soms iets langer duren dan gepland. Houdt daar aub rekening mee! Urnwebshop.nl voldoet op alle punten aan de Geen Gedoe Garantie van de Consumentenbond. Als enige in onze branche! Mede door ruim 100.000 tevreden klanten (waardering: 9.3 en 9.7) zijn we de afgelopen 15 jaar diverse malen uitgeroepen tot Bedrijf van het Jaar.