Pluspunten

Ze lossen de problemen netjes op

De website beter nakijken

Pluspunten

snel geleverd

Pluspunten

Keurige uitleg afhandeling en duidelijk

check het artikel goed voordat het het bedrijf verlaat. Bij mij zat er een pootje los.

Pluspunten

correcte en snelle levering.

Pluspunten

Prima verzorgd, goed ingepakt, keurig op tijd.

Geen verbeterpunten.

Pluspunten

Keurig netjes bericht gekregen toen de bestelde urn niet leverbaar was en alternatief doorgekregen. Vervolgens binnen enkele dagen geleverd. Super netjes allemaal!

Pluspunten

goede verpakking en snelle service

geen.

Pluspunten

Goeie en snelle afhandeling.en netjes ingepakt .gewoon super om een mooi aandenken te hebben van een overleden vader.

Pluspunten

snelle/goede levering

versturen van mail van aankomst tijdstip van pakket, zodat je kunt proberen om thuis te zijn,

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

lontje besteld. een dag later in huis

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke foto's en uitleg op de site. Veel keuze. Snelle afhandeling en verzending!

??

Pluspunten

heldere site, veel keuze mogelijkheden

Pluspunten

Uitstekende dienstverlening en heldere communicatie, houdt zich aan afspraken.

Pluspunten

Zeer goede afhandeling bestelling goed verpakt zeer tevreden.

geen

Pluspunten

Zeer uitgebreide collectie. Vriendelijk geprijsd. Zeer vlotte, discrete levering. Zorgvuldig verpakt.

Pluspunten

Perfect bijgehouden van informatie over het ontvangen van het geld, het verzenden van de artikelen en het bestellen van dezelfde artikelen.

Pluspunten

Pluspunten

Persoonlijk contact

Ga zo door

Pluspunten

beeld is perfect en heel goed afgeleverd ik raad de mensen die een dierbare verliezen op jullie website te kijken het zijn prachtige beelden

beslist geen het is perfect gegaan

Pluspunten

Prima webshop, duidelijk en erg mooi.

Pluspunten

Zeer keurig aan de telefoon geholpen toen bleek dat het vulsetje niet bij mijn bestelling zat@@

Pluspunten

Volgens afspraak alles netjes ontvangen. Duidelijke site

Beter omschrijven wat de verzend mogelijkheden zijn . Persoonlijk vond ik het wat verwarrend met name het koerier deel

Blauwstraat 63

4651GB Steenbergen (NB)

Over Urnwebshop.nl

Onze Voordeelwebwinkels bieden U online (of fysiek in onze sfeervolle Gedenkwinkel in het centrum van het Noord-Brabantse Steenbergen) keus uit een unieke collectie handgemaakte urnen, asbeelden, assieraden, dierenurnen, graflantaarns en grafdecoratie. Tegen gereduceerde Internet-prijs krijgt u bij ons een origineel product. Begripvolle aandacht en assistentie. Persoonlijke service vanuit een goed hart. En een snelle, betrouwbare en veilige levering. Zoals dat hoort bij zulke emotioneel beladen artikelen. Da's voor u alweer één zorg minder... Urnwebshop.nl levert als essentiële winkel uiteraard ook uit in onzekere tijden van materiaalschaarste, oorlog en crisis. Het kan door de huidige omstandigheden alleen soms iets langer duren dan gepland. Houdt daar aub rekening mee! Urnwebshop.nl voldoet op alle punten aan de Geen Gedoe Garantie van de Consumentenbond. Als enige in onze branche! Mede door ruim 100.000 tevreden klanten (waardering: 9.3 en 9.7) zijn we de afgelopen 15 jaar diverse malen uitgeroepen tot Bedrijf van het Jaar.