Pluspunten

Vriendelijk, contact via de telefoon heel goed. Alles op tijd geregeld

Pluspunten

Super bedankt voor de snelle levering van de keramische Duo Art Urn Verlichte Boeddha. Hij is echt prachtig geworden en precies zo aangepast als ik wilde. Maandag wordt ie gevuld. Ik ben er enorm blij mee!

Ga vooral zo door. Jullie oprechte aandacht is klasse!

Pluspunten

Was goed en correct aan gekomen. Ben zeer tevreden

Heb ik niet

Pluspunten

Zeer behulpzaam aan telefoon!Zeer snelle levering g.En afbeelding voldoet aan hoe het er in echt uit ziet.

Vindt alleen de prijs in verhouding met in ons geval een boehabeeldje van 30 cm wel erg duur.!In andere zaken heb je daar een groot beeld voor weliswaar geen urn dan.

Pluspunten

een zeer snelle levering en goed verpakt ga zo door .

Pluspunten

Snelle service binnen 2 dagen in huis

Pluspunten

perfect afgehandeld

Pluspunten

Prachtig kunstwerk, dikke pluim voor degene die dit verwezenlijkt. Ook heel goed ingepakt om te verzekeren dat het kunstwerk zonder brokken wordt thuis geleverd! Snelle levering! Jullie pronkstuk zal vervolledigd worden met de as van mijn huisdier en zal een mooi plekje in de woonkamer krijgen. Dank u voor dit mooie werk!

Pluspunten

Veel keus, snelle levering en duidelijke beschrijving bij het geleverde

Meer producten aanbieden in de prijsklasse onder de €100,--

Pluspunten

De zeer snelle levering van het artikel

Pluspunten

snelle correcte levering

Pluspunten

Snelle levering, correcte afhandeling Dat we spontaan gebeld werden om te controleren of de bestelling wel goed was geplaatst

Pluspunten

Pluspunten

Super snelle levering!

Pluspunten

Dit bedrijf kan ik een ieder aanbevelen. U wordt goed en eerlijk voorgelicht over de producten, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. De levertijd is bijzonder snel. Had binnen 3 dagen de wenselijke urn die met zorgvuldigheid was ingepakt. Werd zelfs in het weekend geleverd. Heb een paar keer telefonisch contact gehad en hierbij werden alle vragen met geduld beantwoord, zelfs in het weekend op de avond te bereiken.

Deze is niet van toepassing, want de service is perfect!!!

het dekseltje van het urn potje daar zou je een rubbere ringente om doen zodat het op klemtnu doe ik er een plakbandje om maar is niet mooi zonde van dat mooie gedenkshart ik ga nu zelf kijken voor zon ring

Pluspunten

Snelle levering en goed verpakte artikelen

Ga zo door

Pluspunten

Correcte afhandeling

Pluspunten

Wij hebben via de webshop een urn besteld. We kwamen er niet uit en zijn vervolgens heel goed en vriendelijk te woord gestaan om ons verder te helpen. De urn was super goed verpakt en binnen een week in huis. Wij zijn zeer tevreden en heel blij met ons urntje 'Hartenpijn'.

n.v.t.

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt!

Zou ik ook graag de goede lijm bij de bestelling willen ontvangen, nu moet ik zelf op zoek!

Pluspunten

Zeer snel en vriendelijke mensen echt een aanrader en keuze in overvloed.ondanks de verkeerde levering en directe reactie om terug te zenden en ten laste van hun. Daar ik het zo gelaten heb. Dus Echt een aanrader in een moeilijke tijd.

Enkel de juiste levering brengen maar vergissen is menselijk bij zo'n keuze.

Pluspunten

Zeer vlot kan niet beter

Pluspunten

Overzichtelijke website, breed assortiment, voldoende keuze, snel en duidelijk antwoord per E-mail, snelle afwikkeling van aankoop tot bezorging, netjes en goed verpakt. Heel klantvriendelijk Ik ben heel tevreden over de Urnwebshop zeker een goede aanbeveling waard.

Blauwstraat 63

4651GB Steenbergen (NB)

Over Urnwebshop.nl

Onze Voordeelwebwinkels bieden U online (of fysiek in onze sfeervolle Gedenkwinkel in het centrum van het Noord-Brabantse Steenbergen) keus uit een unieke collectie handgemaakte urnen, asbeelden, assieraden, dierenurnen, graflantaarns en grafdecoratie. Tegen gereduceerde Internet-prijs krijgt u bij ons een origineel product. Begripvolle aandacht en assistentie. Persoonlijke service vanuit een goed hart. En een snelle, betrouwbare en veilige levering. Zoals dat hoort bij zulke emotioneel beladen artikelen. Da's voor u alweer één zorg minder... Urnwebshop.nl levert als essentiële winkel uiteraard ook uit in onzekere tijden van materiaalschaarste, oorlog en crisis. Het kan door de huidige omstandigheden alleen soms iets langer duren dan gepland. Houdt daar aub rekening mee! Urnwebshop.nl voldoet op alle punten aan de Geen Gedoe Garantie van de Consumentenbond. Als enige in onze branche! Mede door ruim 100.000 tevreden klanten (waardering: 9.3 en 9.7) zijn we de afgelopen 15 jaar diverse malen uitgeroepen tot Bedrijf van het Jaar.